SON DAKİKA

SAVAŞ MI BARIŞ MI?

22.06.2018 16:43

Yeni güne geçişin hemen ardından netleşen Balık burcundaki Merkür ile Yay burcundaki Mars kare açısı..

Oğlak burcundaki Pluto ile sextil yapan Balık'taki Merkür sextil (60lık) açısı.. Balık burcunda ilerleyen Venüs ile Akrep burcundaki Jüpiter üçgen açısı.. Kareler, Mars'lar söz konusu olsa da yılın en güzel etkiler barındıran açılarından biri olan Venüs / Jüpiter olumlu açısı bugün öğlen saatlerinde netleşiyor. Dostluk, barış, duyguların zenginliği, maddi konularda şans olarak tarif edilir; duygular çok daha zenginleşir, yoğunlaşır bu etkiler altında. İyimserliğin yanında, amaann yarın da halledebilirim işleri gibi tembellikleri de beraberinde getirebilir. İlişkilerde dürüstlük, duygudaşlık önem arzeder ve paylaşmak öne çıkabilir.

Maddi fırsatlar oluşabilir. Bunun yanında tabii bizleri zorlayabilecek etkiler de var; sabırsızlıklar, acele işlerde dikkatsizliklere yol açabilir, dikkat. Değişen fikirler düşüncelere belki de ayak uydurmakta zorluk çekilebilir. Ancak bir anda ağızdan çıkabilecek sözler karşımızdakilerin canını yakabilir. Bugün zihnimizi aktif tutmak, mümkün olduğunca iletişim içinde olmaya özen gösterelim ancak karşımızdakileri dinlemeyi ve ölçerek konuşmaya çok dikkat edelim. Neyse ki Pluto etkisi ile biraz daha anlayış ve sezgisellik bizlere yardım edebilir, empatikurmada zorluk çekmeyebiliriz. Bugün sözler, mesajlar, haberler ya da fikirler bizde oldukça heyecan yaratabilir, demek istediğim bu heyecanı agresif yönde kullanmamak gerektiği..

İyicil gezegenlerin etkisi ile sevgi ve anlayış içinde ilerlemek, bir bardak suyun içinde fırtınalar koparmaktan çok daha fazla kazançlı çıkarır bizleri..

 

 

 

İletişim

Zerrin Zindancıoğlu

e-mail: zzbutik@superonline.com

twitter: @astrolozi

Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/

YouTube: Zerrin Zindancıoğlu

Yazarlar