SON DAKİKA
Tarih : 2022.09.24 00:54:43

25. Yılını Kutlayan Qatar Airways Aldığı Ödüllerle Yükselişini Sürdürdü

Havayolu, 2022'de 25. yıldönümünü gururla kutlarken, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından benzeri görülmemiş bir şekilde yedinci kez "Yılın Havayolu" seçildi. Bugün Londra'da düzenlenen ışıltılı bir etkinlikte, önde gelen küresel havayolu şirketi, Dünyanın En İyi Business Class Lounge Yemeği ve Orta Doğu'daki En İyi Havayolu da dahil olmak üzere üç ödül daha aldı.

Qatar Airways, 2011, 2012, 2015, 2017, 2019, 2021 ve şimdi de 2022 yıllarında 'Yılın Havayolu' seçildi. Prestijli 2022 Skytrax ödülleri, mükemmellik ve ayrıcalıklı olmayı bir ölçüt alan ünleri nedeniyle sektörde imrenilmektedir. Qatar Airways'in ev sahibi havalimanı ve merkezi Hamad Uluslararası Havaalanı da kısa süre önce Dünyanın En İyi Havalimanı seçildi ve üst üste ikinci yıl ödülünü evine götürerek, yolcuların Dünyanın En İyi Havaalanı üzerinden Dünyanın En İyi Havayolu ile seyahat ettiklerini bilerek rahatlayabilmeleri ve uçuşlarının keyfini çıkarabilmelerini sağladı. Havayolunun patentli Qsuite'e sahip premium kabini, altı yıl boyunca Dünyanın En İyi Business Sınıfı seçilirken, Al Mourjan lounge olağanüstü mutfak mükemmelliği ile tanındı ve Dünyanın En İyi Business Class Lounge Yemeği ödülüne layık görüldü.

Qatar Airways, sadece küresel havacılıkta değil, aynı zamanda son derece rekabetçi bir bölgede de lider rolünün bir başka onayıyla, mükemmellik konusundaki itibarının, güçlü bir küresel ağın, önde gelen küresel ortaklıkların ve Hamad Uluslararası Havaalanı ile temas noktasına sahip her yolcu yolculuğunun güçlü bir teyidi olarak Orta Doğu'daki En İyi Havayolu olarak ilan edildi.

Yazarlar