SON DAKİKA
Tarih : 2021.12.25 00:30:51

3 Saat Boyunca Dizlerinin Üzerinde Seyahat Ettiler

ABD'de Florida’dan Miami’ye giden kadınlar popo kaldırma ameliyatı yaptırdıkları gerekçesi ile uçakta oturmayı reddetti. Brezilya’da popo kaldırma ameliyatı olan kadınlar uçakların koltuğuna oturmayı reddettikten sonra yolculuk boyunca dizlerinin üzerinde seyahat ettiler.

Üç saatlik bir uçuş esnasında koltuklara diz çökerek oturan iki kadının, popo kaldırma ameliyatı geçirdiklerini ve kalçalarına baskı yapmaktan kaçındıklarını söyledikleri bildirildi. Andrea Gallegos isimli bir sosyal medya kullanıcısı uçaktaki kadınların koltuklarına oturmaktan kaçındıkları anları Tiktok hesabında paylaştı. Video kısa süre içinde sosyal medyada olay oldu. Paylaşımı kısa sürede 11,5 milyon izlenmeye ulaştı.

Kadınların videosunu çeken Andrea Gallegos isimli kadın, “Bugün uçağa bindim ve etrafımdaki oturan herkes ameliyatlıydı. Onların tecrübelerinden gördüğüm kadarıyla estetik ameliyatın sonrasındaki süreç büyük önem taşıyor. Mutlaka dizleriniz için rahat bir şey almalısınız” diyerek durumun komikliğini açıkladı.

 

https://www.youtube.com/watch?v=D44qTuqPdDw

Yazarlar