SON DAKİKA
Tarih : 2021.03.16 23:50:15

ABD’de Uçak Otomobilin Üzerine Düştü: 3 Ölü, 1 Yaralı

ABD’nin Florida eyaletinde iki kişinin bulunduğu tek motorlu uçak, kalkıştan hemen sonra, yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine düştü. Kazada uçaktaki 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobildeki bir kadın ve çocuk da yaralandı. Küçük çocuk da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kaza, ABD’nin Florida eyaletindeki Miami kentinin Pembroke Pines ilçesinde meydana geldi. İçinde 2 kişinin bulunduğu Beechcraft 36 Bonanza tipi tek motorlu uçak, kalkıştan hemen sonra yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine düştü ve patlama meydan geldi.

ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ABD medyası, kaza sonucu uçaktaki 2 kişinin hayatını kaybettiğini, otomobilin içindeki kadın ve çocuğun da yaralandığını duyurdu. Daha sonra yapılan açıklamada ise tedavi altındaki çocuğun hastanede yaşamını yitirdiği açıklandı. ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), uçağın düşüş nedeninin henüz belirlenemediğini, incelemelerin sürdüğünü açıkladı.

"HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

911'i arayan görgü tanığı Salah Elshaer, "Hayatımda hiç böyle bir şey görmedim," dedi. "Araba tam anlamıyla ikiye bölünmüş gibi görünüyordu. Pilotun ailesini düşünüyorum. Gerçekten çok üzücü. Ve oradaki insanları gördüm. Yaralanmışlardı ve bu şoke edici."

Yazarlar