SON DAKİKA
Tarih : 2020.09.02 18:19:14

AZAP Platformu: Murat Ersoy Verdiği Sözleri Tutmuyor

AZAP Platformu Yönetimi dün toplantı tutanağını paylaştı. Yapılan paylaşımda Murat Ersoy’un 31 Ağustos 2020 tarihinde ödeme yapacağını beyan ve taahhüt etmesine rağmen yine sözünde durmadığını bildirdi.

AZAP Platformu Yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

Murat Ersoy, 10-14 Ağustos 2020 tarihinde, bizleri Genel Müdürlüğe davet ederek, kendisi tarafından hazırlanan ve herhangi bir değişiklik olmadan kabul etmemizi istediği ve birçok arkadaşımızın imzaladığı protokole göre, 31 Ağustos 2020 tarihinde ödeme yapacağını beyan ve taahhüt etmiştir. 28 Ağustos 2020 günü bizlere bireysel olarak Whatsapp üzerinden göndermiş olduğu mesaja göre, protokolu imzalamayan ve gelmeyen arkadaşlarımızı bahane ederek ödemeyi yapamayacağını ve 7 Eylül 2020 tarihinde tüm ödemeleri yapacağını ifade ederek ertelemesi üzerine, AZAP Platformu olarak yapmış olduğumuz toplantıda aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1. Murat Ersoy tarafından bizlere Whatsapp üzerinden gönderilen mesaja cevap verilip verilmeyeceği hukuki olarak değerlendirilmiş olup, bugün itibariyle başka herhangi bir cevap verilmemesi yönünde karar alınmıştır.

2. CİMER’e bireysel yapılacak başvuruların amacına ulaşmayacağı bilinmekle birlikte, AZAP Yönetimi olarak tüm hak arama yöntemlerinin değerlendirilmesi adına CİMER’e bireysel başvuru yapılmasına destek vermektedir.

3. 2 Eylül 2020 günü saat 11:00’de Atlasglobal Genel Müdürlükte bir basın açıklaması yapılacaktır. Bu açıklamaya İstanbul’da olan tüm arkadaşlarımızın katılımı, birliğimizi ve gücümüzü göstermesi açısından çok önem arz etmektedir. Yüksek sayıda katılımınızı bekliyoruz.

4. 7 Eylül 2020 tarihinden sonra, hak arayışımız daha güçlü ve çok sesli olarak tüm platformlarda yapılacaktır.

5. Basın açıklamaları, ETS Binası önünde, Murat Ersoy’un ikamet ettiği bölgede, dikkat çekecek ve AZAP yönetimi tarafından belirlenecek diğer alanlarda planlanarak sizlere duyurulacak ve yapılacaktır. İflas Davası ile ilgili süreç AZAP Yönetimi tarafından takip edilmektedir. Gelişmeler konusunda iletişim kanalımız üzerinden bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunuyoruz.

Saygılarımızla.

AZAP Platformu Yönetimi

Yazarlar