SON DAKİKA
Tarih : 2019.11.28 17:10:51

Acentelere En İyi Şartlarda Uçak Bileti Sağlayacak

SAN Group iştiraki olan ve seyahat sektörüne yazılım çözümleri üreten Paximum, Travel Turkey İzmir Fuarında yeniliklerle yer alacak. Seyahat acentaları Paximum’dan hem turistik ürün tedarik edebiliyor hem de Paximum’a kendi ürünlerini satabiliyor. Ürün tedarik etmek için Paximum B2B sistemine üye olmak yeterli. Böylece en iyi B2B net şartlarla servis edilen global olarak 750 bin otel ve 400’den fazla hava yolunun uçak biletlerine çok uygun avantajlarla ulaşmış oluyorlar.

SAN Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk San TSG iştiraki olan Paximum'un kendi yazılımlarını kullandığını söyledi. Paximum'un 70’ten fazla ülkede kullanılan Sejour yazılımından ürün tedarik edebildiğini belirten Türk, " Bu şekilde bir yazılım ağından ürün tedarik edebilen dünya da başka bir örnek yoktur. Paximum now-how, personel ve portföy gücü ile sadece Türkiye’de değil, Global Turizm Piyasasında da fark yaratıyor." diye konuştu.

Almanya pazarında önemli payımız var

Son dönemde yurtdışından Global B2B dağıtıcı portföylerini artırdıklarını ifade eden Erol Türk " Almanya pazarına yönelik Türkiye otelleri tedariğinde önemli bir payımız var. Alman Teknoloji firması Peakwork ile entegrasyonumuzu bitirdik ve bu sayede pek çok Tur Operatörü, Havayolu firması, B2B Online dağıtıcı ile çalışıyor olacağız." diye konuştu.

2020'de yüzde 50 büyüyeceğiz

2019 yılını 250 bin yolcu ile kapatacaklarını belirten Türk, " 2020 için ise en az % 50 büyüme hedefliyoruz. Sadece 2019 yılında dünya genelinden 150’ye yakın ülkede on binlerce otele misafir gönderdik. Bunların hepsi özgün teknolojimiz sayesinde." ifadelerini kullandı.

Travel Turkey Fuarında uçak biletleriyle ilgili yenilikleri tanıtacağız

Erol Türk, 5-7 Aralık 2019’da İzmir’de gerçekleşecek Travel Turkey İzmir fuarında sunacakları yenilikler hakkında da bilgiler verdi. Uçak biletleri konusunda çok yeni gelişmelerinin olduğunu ifade eden Türk, " Bunları özelikle İzmir Travel Turkey Fuarında sunmak istiyoruz. 4 yıldır katıldığımız Travel Turkey Fuarı'nda bu yıl Türkiye acentelerine en iyi şartlarda uçak bileti sunuyor olacağız." diye konuştu.

Yazarlar