SON DAKİKA
Tarih : 2020.08.23 17:25:36

Aeroflot Hava Yollarına Rusya’da Büyük Onur

Aeroflot, dünyanın önde gelen bağımsız marka değerleme danışmanlığı Brand Finance tarafından Rusya'daki en güçlü marka ve küresel olarak en güçlü havayolu markası seçildi. Brand Finance, Aeroflot'un küresel olarak salgına rağmen konumunu güçlendiren birkaç şirketten biri olduğunu kaydetti. Analistler, bunu müşteriler arasında son derece güçlü bir itibar ve popülerliğin işareti olarak görüyorlar. Aeroflot, Brand Finance'in Marka Gücü Endeksi'nde (BSI) olası 100 üzerinden çok güçlü bir 92,1 puan aldı.

Aeroflot CEO'su Vitaly Saveliev, "Aeroflot küresel olarak Rusya'nın sembolü ve yüzü olarak görülüyor" dedi. "Bu başarı, önde gelen endüstri uzmanlarının ve yolcuların Aeroflot'u tanıdıklarını, bize güvendiklerini ve havayolunun her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğine, krizlerden kurtulabileceğine ve yeni hedeflere ulaşabileceğine inandıklarını bir kez daha gösteriyor."

Brand Finance CEO'su David Haigh, "Aeroflot yılın başında Strateji 2023 hedeflerine ulaşma yolunda ilerliyordu" dedi. "Aeroflot'un pazar payını korumak ve COVID-19'un yarattığı zorlukların üstesinden gelmek için köklü markasını ve güçlü itibarını başarıyla kullanacağına şüphe yok".

Yazarlar