SON DAKİKA
Tarih : 2018.10.31 13:23:35

Afganistan’da Devlet Yetkililerini Taşıyan Askeri Helikopter Düştü

Afganistan'ın batısında yer alan Farah kentinde devlet görevlilerini ve yüksek rütbeli subayları taşıyan askeri helikopter, kötü hava koşulları nedeniyle düştü. Helikopterdeki 25 kişiden kurtulan olmadı. Afganistan ordu yetkilileri, düşen bir askeri helikopterde bulunan 25 kişinin öldüğünü açıkladı. Açıklamaya göre, helikopter yüksek rütbeli subayları ve devlet görevlilerini taşıyordu.

VALİLİK KAZAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Afganistan'ın batısında yer alan Farah kentinde bir askeri helikopterin düşmesi sonucu 25 kişi hayatını kaybetti. Farah Valiliği'nden yapılan açıklamada, Anar Dere ilçesi yakınlarında düşen helikopterde devlet görevlileri, askeri yetkililer ve iki pilot bulunuyordu.

KİMSE KURTULAMADI

Farah Valiliği Sözcüsü Naser Mehdi, helikopterin, dağlık Anar Dara bölgesinden kalktıktan kısa bir süre sonra kötü hava koşulları nedeniyle düştüğünü söyledi. Valilik ayrıca helikopterdeki 25 kişiden kurtulan olmadığını açıkladı. Herat vilayetine gitmesi planlanan helikopterde, Afganistan'ın batı bölgesi komutan yardımcısı ve Farah il genel meclisi başkanının da bulunduğu açıklandı.

Yazarlar