SON DAKİKA
Tarih : 2021.08.05 14:08:16

Ağzını Tıkayıp Koltuğa Bantladılar

Florida'ya giden Frontier uçuşunda bir yolcu uçağı birbirine kattı. Sonunda vücudu ve ağzı bantlanan adamın yaptıkları, internette jet hızıyla yayıldı. Sarhoş bir Frontier yolcusu, uçuş görevlileri onu bir sandalyeye bantlamadan önce ailesinin 2 milyon dolar değerinde olduğunu haykırdı, daha sonra yaptıkları ise internette viral oldu. Görüntüler, 22 yaşındaki Maxwell Berry'nin Florida'ya giden bir Frontier uçuşunda koltuğuna bantlandığı anı yakaladı. İkinci bir videoda Berry, uçak yere inerken ağzının etrafındaki koli bandından sıyrılarak defalarca "Yardım edin, yardım edin" diye bağırırken görüldü.

HER ŞEY UÇUŞ GÖREVLİSİNE 'DOKUNMASIYLA' BAŞLADI

Olaylar, uçuşta zaten birkaç içki içmiş olan 22 yaşındaki Ohio'lu adamın, bir tane daha sipariş etmesiyle başladı. Miami-Dade İlçe Polisi raporu, Berry'ye bardak götüren uçuş görevlisinin kendisini "Bana dokunma" diye uyardığını anlattı. Berry daha sonra içkisini gömleğine döktü ve banyoya gitti. İçeriden gömleksiz çıktığında, mürettebat üyeleri, el bagajından temiz bir gömlek çıkarmasına yardım etti.

'ARKADAN GELDİ VE ELLERİYLE...'

15 dakika etrafta dolaştıktan sonra Berry'nin iki kadın uçuş görevlisinin göğsünü ellediği iddia edildi. Rapora göre uçuş görevlisi, "[Berry] arkadan geldi ve kollarını dolayarak göğüslerimi elledi" dedi. Polis, daha sonra adamın bir erkek uçuş görevlisinin yüzüne yumruk attığını söyledi. Berry'nin arkasında bir koltukta oturan Alfredo Rivera, 22 yaşındaki genci bir uçuş görevlisiyle boğuşurken, onu bastırmaya çalışırken kayda aldı. Rivera, Local10.com'a verdiği demeçte, "Bir anda saldırganlaşmaya ve erkek uçuş görevlisine saldırmaya başladı" dedi.

BERRY: HERKES BANA GÜLDÜ

Berry daha sonra olayın görüntülerini retweetledi ve şöyle yazdı: "Bu sonsuza dek hayatımdaki en insanlık onuruna aykırı deneyimim olacak. Profesyonel bir havayolunun personeli tarafından kötü muamele gördüğüm için birçok insan güldü ve benimle alay etti."Yaşananlar yeterince kötü değilmiş gibi, bir de internette viral oldu. Bu olay artık hayatımdan asla çıkmayacak. Bir daha asla Frontier ile uçmayacağım.

'HAYVAN MUAMELESİ YAPILDI'

"Açık olmak gerekirse, kimseyi taciz etmedim" diyen Berry, şöyle devam etti: "Bu sadece medyanın bastırdığı aptal bir anlatı. Biri uçak koltuğuna bantla yapıştırılmanın neden komik olduğunu söyleyebilir mi? Bana hayvan muamelesi yapıldı".

Yazarlar