SON DAKİKA
Tarih : 2024.06.03 16:13:59

Air Arabia Satış Müdürü Selçuk Demir Oldu

Daha önce Air Astana satış müdürlüğünü 5 yıl boyunca sürdüren Selçuk Demir Haziran ayı itibarıyla Air Arabia satış müdürü olarak göreve başladı. Air Astana'da çalışma arkadaşlarına veda ve teşekkür eden Selçuk Demir'in açıklaması şu şekilde:

Değerli Arkadaşlarım,

2019 yılından beri sürdürmekte olduğum Air Astana Satış Müdürlüğü görevimden Haziran 2024 itibari ile ayrılıp, yeni bir heyecan ve yepyeni hedeflerle Air Arabia Satış Müdürlüğü pozisyonunda göreve başladığımı bildirmek isterim. Air Astana bünyesinde çalıştığım 5 yıldan uzun süre boyunca çok değerli emekleri olan yöneticilerime, çalışma arkadaşlarıma, seyahat acentelerine ve bütün iş ortaklarımıza gösterdikleri destek için teşekkürlerimi sunarım.

Sizlerle beraber çalışmış olmak benim için büyük bir onur. Göstermiş olduğumuz emekler sonucunda HEARTS ödülüne layık görülmem ve ekip arkadaşlarımla birlikte Air Astana Türkiye olarak kazandığımız diğer tüm ödüller için minnettarım. Siz değerli seyahat acenterimiz ve iş ortaklarımız ile Air Arabia bünyesindeki yeni görevimde de verimli işbirlikleri içinde çalışmayı canı gönülden diliyorum.

Süregelen işbriliğiniz için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

Selçuk Demir

Yazarlar