SON DAKİKA
Tarih : 2020.12.16 16:30:53

Air Astana APEX Ödülleri’nde Büyük Havayolu Kategorisinde 5 Yıldız Ödülünü Aldı

Air Astana, APEX (Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından üstüste 3. kez Büyük Havayolu kategorisinde 5 yıldız derecelendirmesine layık görüldü. APEX ödülleri belirlemek için, yolcu görüş ve yorumlarını tarafsız bir platformda toplamak amacıyla kurulmuş olan seyahat organizasyon uygulaması Concur'a ait TripIt firması ile ortaklık kurdu.

Oylama yolcular tarafından, beş yıldızlı bir ölçek kullanılarak, 600’e yakın havayolu şirketinin bir milyonu aşan uçuşunun puanlamasıyla gerçekleştirildi. Havayolu şirketleri koltuk konforu, kabin servisi, yiyecek ve içecek, eğlence ve Wi-Fi kategorilerinde beş yıldız üzerinden değerlendirildi. Kazanılan ödül ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Air Astana Kabin Hizmetleri Başkan Vekili Ms. Margaret Phalean, “Dünyanın en saygın ödüllerinden birini en yüksek derecelendirmeyle kazanmış olmaktan gurur duyuyoruz.

Air Astana, en yüksek hizmet kalitesini sağlamak için uçak içi yolcu deneyimini sürekli olarak geliştirmektedir. Konuklarımıza, bu gayretimizi görüp takdir ettikleri ve bizi bu değerli ödüle üst üste üçüncü kez layık gördükleri için minnettarlığımızı sunuyoruz.” APEX, dünyanın en büyük uluslararası havayolu birliklerinden biridir ve temel havayolu standartlarını belirleyerek, havayolu endüstrisinde bilinirliği vurgulayarak dünya çapında havayolu endüstrisini güçlendirmeye hizmet eder. APEX Official Airline Ratings, bir profesyonel bağımsız denetleme şirketi tarafından onaylanmıştır.

Yazarlar