SON DAKİKA
Tarih : 2021.11.17 14:24:13

Air France, Regis Marcon ve Mathieu Viannay İmzalı Yeni Menülerini Tanıttı

Her adımıyla Fransız zarafetini gökyüzüne taşımaya devam eden Air France’ın Kasım 2021- Şubat 2022 dönemi uzun menzilli uçuş menüleri Michelin yıldızlı şefler Régis Marcon ve Mathieu Viannay imzalarını taşıyor. Business Class ve La Première yolcuları için özenle hazırlanan menüde vejetaryen yemeklerden kırmızı ve beyaz et çeşitlerinden deniz ürünlerine kadar geniş bir lezzet yelpazesi sunuluyor.

Dünya çapındaki Fransız yemeklerini Air France yolcularına özel bir deneyime dönüştüren şefler, gökyüzünde Fransız esintilerini yaşatmayı hedefliyor. Bu olağanüstü yaratıcı tabaklar ile Air France, Fransız ‘fine dining’ i dünya çapında tanıtmaya devam ediyor.

La Première Kabininde 3 Yıldızlı Gastronomi Resitali Üç Michelin yıldızlı şef Régis Marcon, Air France’ın first class segmenti olan La Première kabininin ayrıcalıklı yolcuları için yeni altı özel lezzet hazırladı. Servair Culinary Studio’nun başkanlığını yürüten Şef Marcon, ekibinde bulunan uzmanların eşliğinde sezonun en taze ürünlerini kaynağından alarak tabaklara taşıyor.

Yazarlar