SON DAKİKA
Tarih : 2020.07.21 15:20:32

Air France Artık İkramda Normalleşiyor

Air France uçak içi ikramda normalleşiyor, yemek servis etmeye başlıyor. Air France uçak içi ikramda yavaş yavaş normalleşme adımları atıyor. Şirket, uçakta yemek servisinin başladığını açıkladı. Fransız havayolu diğer havayolu şirketleri gibi pandemi sürecinde sınırlı hizmet sunuyordu. Bununla birlikte, güvenlik prosedürlerinden taviz verilmeden uçak içi ikram hizmetine devam edeceğini duyuruldu. Air France iki saat 30 dakikadan kısa uçuşlar için ikramlarına yeniden başladı.

Bu hizmetlerde yolculara tatlı veya tuzlu atıştırmalıklarla çay, kahve, meyve suyu, su ve alkol sunulacak. İki buçuk saatten uzun uçuşlarda bulunan yolcular aynı içecek seçeneklerine sahip olacaklar. Ancak, atıştırmalıklar bir gurme seçeneğine yükseltilecek. Birinci sınıfta değişmeden kalan yemek ikramlarının yanında alkol sunumu da yeniden başlayacak. Bu sınıftaki yolcular şarap veya şampanya sipariş edebilecek. Uzun mesafe uçuşlarda yemek servisi 10 Temmuz’da yeniden başlamıştı.

Artık ekonomi ve premium ekonomideki yolcular uçuşlarında ikinci bir yemek alabilecekler. Air France, pandemi sürecinde uzun mesafe uçuşlarda business class yolcularına dört yemek seçeneği ile hizmet vermeye devam etti ve 10 Temmuz’dan itibaren karşılama içeceği olarak şampanya, meyve suyu veya su verilmeye başlandı. 10 saat 30 dakikadan uzun mesafeli uçuşlarda ise yolculara taze meyve ikram ediliyor.

Yazarlar