SON DAKİKA
Tarih : 2021.08.17 17:40:42

Airbus, Flyadeal ile FHS Kapsamında 1000. Uçağını Kutluyor

Suudi Arabistan Havayolları’na ait Cidde merkezli düşük maliyetli havayolu flyadeal, A320 filosunu desteklemek için uzun vadeli FHS (Uçuş Saati Hizmetleri) anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma, Airbus Flight Hour Services tarafından desteklenen 1000. uçağı içeriyor. flyadeal, yedek havuz erişimi, yerinde stok ve bileşen mühendisliği ve onarım da dahil olmak üzere tüm entegre malzeme hizmetlerinden yararlanacak. FHS sözleşmesi yoluyla, Airbus, yedek parça erişimini garanti ederek uçağın teknik performansının güvence altına alınmasına katkı sağlayacak.

Airbus Afrika ve Orta Doğu Başkanı Mikail Houari şunları söyledi: “flyadeal ile bu anlaşmanın imzalanması önemli bir kilometre taşıdır; Suudi Arabistan’daki ilk FHS sözleşmesi ve FHS kapsamındaki en büyük Airbus uçak filosunu yansıtmaktadır. flyadeal ile olan ortaklığımızdan gurur duyuyoruz ve birlikte çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz. Bu anlaşma, Suudi Arabistan havacılık sektörünü destekleme sözümüzü teyit ediyor.”

Airbus, son altı ay içinde dünya çapındaki operatörleri ile 11 uçuş saati hizmet sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşmeler, Airbus’ın entegre bakım hizmetine olan ilginin devam ettiğinin ve kriz sonrası dönemlerde havayollarının maliyetlerini dikkatle izlemesi ve yatırımlarını tespit etmesinin her zamankinden daha önemli olduğunun kanıtıdır.

Yazarlar