SON DAKİKA
Tarih : 2023.02.10 14:42:39

Alfa Holding’den Depremzedelere Yardım Eli

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Adana, Hatay ve Diyarbakır olmak üzere 10 ilimizde ve bu illerimizin ilçelerinde olağanüstü yıkıma yol açan iki büyük depremden sonra tüm Türkiye depremden sağ kurtulan vatandaşlarımız için el ele verdi.

İhtiyaç gideriminde etkin çözümler üreten savunma sanayi kuruluşu olan Alfa Holding’de hayatta kalan depremzedelere yardım elini uzattı. TC-MRT kuyruk numaralı uçağını satışa çıkaran holding, gelirin tamamını Türk Kızılay Derneği’ne bağışlayacak.

GELİRİN TÜMÜ TÜRK KIZILAY DERNEĞİNE

Alfa Holding / Alfa Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Pakır; “Kahramanmaraş ilimizde gerçekleşen ve birçok ilimizde binlerce yurttaşımızı etkileyen bu acı felaket hepimizi derinden üzdü. Biz de Alfa Holding yönetim kurulu olarak TC-MRT kuyruk numaralı uçağımızı satışa çıkarmaya karar verdik.

Bu satıştan elde edeceğimiz gelirin tamamını deprem bölgemizdeki depremzedelerimize bir nebze ilaç olabilmek adına Türk Kızılay Derneği’ne aktaracağız. O bölgedeki tüm vatandaşlarımıza kayıpları için sabır diliyorum. Umarım bu karanlık günleri bir an önce atlatıp yaralarımızı hızlıca sararız. Tüm milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Yazarlar