SON DAKİKA
Tarih : 2023.08.26 01:55:35

Ali Sabancı ve Eşinin Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Açıklama!

Dün Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçiren Pegasus Havayolları'nın sahibi Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili Esas Holding'den açıklama yapıldı.

Pegasus Havayolları'nın da yer aldığı Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, dün Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Zodyakla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır yaralandı.

Zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptılar 

Yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi.

Ali Sabancı özel uçakla İstanbul'a getirildi

Botu kullanan Ali Sabancı'nın Leros'ta yapılan ilk ameliyatta dalağı alındı. İlk müdahalede Ali Sabancı'da aort damarı zedelenmesi gözlendi. Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'ya kazadan kaynaklı "yüz travmaları" için de Leros'ta ilk müdahalenin yapıldığı öğrenildi. Sabancı çifti uçakla İstanbul'a getiriliyor. Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'nın durumu hakkında bilgi alan Amerikan Hastanesi'nde acil müdahale ekibi bekletiliyor.

Esas Holding'den yeni açıklama: Sağlık durumları iyiye gidiyor

Kazayla ilgili Esas Holding'den yeni açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: " Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın 24 Ağustos 2023 tarihinde geçirdiği deniz kazasının ardından tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları iyiye gitmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilmeye devam edilecektir."

Yazarlar