SON DAKİKA
Tarih : 2022.09.29 02:09:10

Almanlardan İtiraf! Türk Hava Yolları Lufthansa’yı Geçti

Avrupa'nın en popüler medya kuruluşlarından Almanya merkezli Der Spiegel; Türk Hava Yolları'nın, Almanya'nın uluslararası hava yolu şirketi Lufthansa'yı geçtiğini yazdı. Türk Hava Yolları, geçtiğimiz günlerde, havacılık değerlendirme kuruluşu Skytrax tarafından "Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi" seçilmişti.

Londra'da düzenlenen Dünya Havayolları Ödülleri töreninde Avrupa'nın en iyi hava yolu şirketi seçilen THY, ayrıca "Dünyanın en iyi business class ikram servisi" ve "Güney Avrupa'nın en iyi hava yolu" ödüllerine de layık görüldü. . İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Japonca ve Çince sunulan 2021/2022 anketinde 100'den fazla ülke vatandaşının temsil edildiği 14,32 milyon cevap değerlendirilerek, hava yolu şirketleri arasında kazananlar, Eylül 2021 ile Ağustos 2022 arasında online müşteri anketi ile belirlendi.

ALMANLARDAN İTİRAF: THY, LUFTHANSA'YI GEÇTİ

Avrupa'nın en popüler medya kuruluşlarından Almanya merkezli Der Spiegel; Türk Hava Yolları'nın, Almanya uluslararası hava yolu şirketi Lufthansa'yı geçtiğini yazdı. Türkiye'nin 2019'dan bu yana büyük bir sıçrama yaptığının vurgulandığı haberde, "Lufthansa düşmeye devam ediyor." denildi. .

Yazarlar