SON DAKİKA
Tarih : 2020.08.25 14:44:04

American Airlines, Yolcuları Virüsten Koruyacak

American Airlines, önümüzdeki aylarda Allied BioScience'ın elektrostatik püskürtme çözümü SurfaceWise2'yi çok katmanlı temizlik ve güvenlik programına ekleyerek hijyen konusunda önemli bir adım attı.

SurfaceWise2, ABD Çevre Koruma Ajansı (EPA) tarafından onaylanan yeni tip koronavirüsün yayılmasına karşı mücadeleye yardımcı olan ilk uzun ömürlü ürün olarak biliniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan American Airlines (AA) Baş Operasyon Sorumlusu David Seymour, "American Airlines'ın temiz taahhüdü, müşterilerimizin bizimle seyahat ederken refahını sağlamaya yardımcı olmak için cesur önlemler alacağımıza ve en son ürünleri ve teknolojiyi kullanacağımıza dair sözümüzdür" dedi.

Seymour, "EPA, American Airlines ekibi ve Allied BioScience'daki deneyimli profesyoneller tarafından yürütülen titiz değerlendirmeler sayesinde, çok katmanlı programımız, müşterilerimizi ve ekip üyelerimizi koronavirüs ve grip gibi virüsten koruma konusunda daha da güçlenecek." ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki aylarda AA, ürünü American Eagle bölgesel ortakları da dahil olmak üzere tüm filosunda kullanmayı planlayarak uçağının içindeki yüzeylere elektrostatik püskürtme için SurfaceWise2'yi kullanmaya başlayacak.

Yazarlar