SON DAKİKA
Tarih : 2019.10.22 17:50:31

American Airlines ve Miami HEAT Ortaklığını Duyurdu

American Airlines ve Miami HEAT, havayolu şirketinin ekibin resmi havayolu şirketi olarak hizmet vermesi için çok yıllık bir ortaklık yaptığını duyurdu. Ek olarak, bu sezon başlayan ve uluslararası sponsorluk haklarının belirlenmesine olanak tanıyan yeni bir NBA programının bir parçası olarak Amerikan, HEAT'ın ilk uluslararası pazarlama ortağı olarak seçildi.

Daha önce sponsorlar 75 kilometrelik bir pazarlama bölgesiyle sınırlıyken, uluslararası bir ortak Amerikan, dünya çapındaki hakları kullanan ve dünyadaki HEAT hayranlarıyla bağlantı kuran ilk NBA takım ortaklarından biri olarak biliniyor. Uluslararası program ekiplerin dünya çapında küresel reklam ve pazarlama haklarını içermesini sağlar; küresel olarak perakende satış noktalarında aktivasyon ve sponsorların kendi dijital ve sosyal medya sitelerinde oyun dışı takım içeriği yayınlama hakları elinde bulunduruyor .

Amerikan, HEAT City Edition üniforma kampanyasının sunum ortağı olacak. City Edition, çılgınca popüler olan HEAT Başkan Yardımcısı üniformasını doğurdu. 2018'den beri, Yardımcı Üniforma'nın üç yinelemesi, diğer bütün franchise şirketlerinden daha fazlasını sattı. Amerikalı Genel Başkan Yardımcısı Janelle Anderson, “Miami merkezimizin 30. yıldönümünü kutlarken, HEAT ile olan ortaklığımız Miami'yi ve müşterilerimizi dünyanın geri kalanına bağlamada oynadığı ana rolü tanımak için mükemmel bir fırsat” dedi.

Küresel Pazarlama. “Miami HEAT, yenilikçi ve hayran odaklı kampanyalar sunmaktan gurur duyuyor. American bu tutkuyu paylaşıyor ve Miami ve dünyadaki hayranları heyecanlandırmak için HEAT ile işbirliği yapmayı dört gözle bekliyor. ” Amerikalıların HEAT ile olan ortaklıkları, Miami spor meraklılarına hayat yolculuğunda yardımcı olmakla ilgili. Anlaşma, Amerikan’ın HEAT’a olan tutkusunu diğer taraftarlarla paylaşma, onları oyun öncesi sosyal medyaya daldırma, oyun günü deneyimleri ve yarışmalara, taraftarlara Amerikan’da seyahat deneyimlerini kazanma şansı veren ve HEAT oyunları sırasında güçlü bir marka mevcudiyeti sergileme olanağı sağlar. . HEAT Grubu İşletme Operasyonları Başkanı Eric Woolworth, “Yirmi yıldır Miami HEAT ve American Airlines, Miami'nin büyümesi ve markalaşması ile eş anlamlıdır” dedi.

 

Yazarlar