SON DAKİKA
Tarih : 2020.12.14 17:30:21

Anne ile Kızını Zorla Uçaktan İndirdiler!

Sosyal medyada da en çok konuşulan haberler arasında yer alan New Jersey uçağında yaşananlarla ilgili son dakika açıklamalası geldi. Bir ailenin seyahati kabusa döndü. 2 yaşındaki kızları Edeline’nin maske takmak istememesi sonucunda ailenin uçuşu iptal edildi ve uçaktan kapı dışarı edildiler. Son dakika haberine göre talihsiz anne yaşananları Instagram hesabından gözyaşları içinde anlattı…

MASKESİZ BİNDİĞİ UÇAKTAN ZORLA İNDİRİLDİ

Genç bir anne, iki yaşındaki kızları maske takmayı reddettiği için kocasıyla birlikte United Airlines uçuşundan atıldı. Eliz Orban, Cuma günü Instagram’da paylaştığı bir videoda, uçaktan indikten sonra kocası ve kızı Edeline ile birlikte havaalanında gözyaşları içinde görüldü.

“HAVAYOLLARINI KULLANMAMIZ YASAKLANDI”

Colorado’dan New Jersey’e ailesiyle birlikte yolculuk eden Orban, “İki yaşındaki çocuğumuz maske takmadığı için uçaktan atıldık” dedi. Ayrıca United Airlines tarafından çocukları maske takmadığı için sonsuza kadar bu havayollarını kullanmalarının yasaklandığını belirtti. Havayolu firması ise çiftin ileri tarihte yapacakları uçuşların yasaklandığı iddaalarını reddetti.

Instagram’da paylaşıldığında büyük ilgi toplayan video, havayolu personelinin Orban ve kocası kızlarının yüzüne bir maske takmaya çalışırken bile aileyi uçuştan çıkardığı anı gösteriyor. Videoda iki yaşındaki Edeline’nin gözle görülür bir şekilde üzgün olduğu görülüyor. Bir yerde, bir havayolu personelinin uçağa bindiği ve ailenin koltuklarına doğru yürüyerek uçaktan ayrılmaları gerektiğini söylediği görülüyor.

“ZORLA İNDİRİLDİK”

Orban’ın eşi ise onlara tepki göstererek maskeyi çocuklarının yüzünde tutmaya çalıştıklarını söylüyor.

Yazarlar