SON DAKİKA
Tarih : 2019.08.01 14:06:36

Antalya Havalimanı’nın Turuncu Kahramanları

2019 yaz sezonunda yolcu rekorları kıran Antalya Havalimanı'nın turuncu kahramanları terminali tertemiz tutarak turistlere hijyenik bir ortam sağlıyor. Antalya Havalimanı 2019 yılında her geçen gün dolu gelen uçaklarla rekor üzerine rekor kırıyor. Rekorlar kıran meydan da, milyonları karşılayan ve ülkelerine yolcu eden turizmin başkenti Antalya Havalimanı'nda temizlik işleri titizlikle yapılıyor.

Antalya havalimanın turuncu kahramanları Kattenbeck Facility Services çalışanları; 7 gün 24 saat kesintisiz ve titiz temizlik operasyonları ile yolcuları hijyen konusunda rahatlatıyor. Antalya Havalimanı'nda 400'ün üzerinde personel çalıştıran Kattenbeck firması; personellerine sürekli olarak temizlik, hijyen, kimyasal kullanımı kurallarında ve havalimanı güvenlik kuralları hakkında eğiterek bilinçlendiriyor.

1962 yılında Almanya da kurulan ve 1992 yılında ilk olarak Ankara’da faaliyete başlayan firma hizmet sektörüne profesyonel bakış açışı kazandırarak sektöründe ilkleri gerçekleştirmiş bir marka. Geçtiğimiz aylar da kapanan ve 25 yıl Atatürk Havalimanı temizliğini yapan ve bir çok kurumsal firmalara temizlik hizmetlerinde çözüm ortaklığı sunan Kattenbeck ; 2019'un ilk gününde Antalya Havalimanı için yaklaşık 4 milyon TL'lik yatırım yaptı.

En son teknolojiyi kullanarak çözümler üreten marka yoğunlukla da mücadele ederek işletmeye yönelik çözümler üretmeye devam ediyor.

Yazarlar