SON DAKİKA
Tarih : 2019.05.11 19:02:54

Araba Simsarlarının Son Kurbanı Bir Hostes Oldu

İstanbul’da bir hava yollarında hostes ( kabin memuru ) olan A.S adlı bayan sahibinden.com da Renault Clio marka 2018 model beyaz araba beğendi. 34 BFF … plakalı otoyu almak için Üsküdar İlçesinde araba sahibi Taha O. Z ile buluştular. Hostes, arabayı ekspertize götürelim dedi. Satıcı T.O.Z Öz uzman oto ekspertizi tavsiye etti.

Star TV E. Haber Müdürü Dursun BORAN 'ın haberine göre, Bu ekspertiz firması 24 Nisan 2019 da 608 seri nolu rapor düzenledi. Araba gayet iyi durumda, sadece ön kaputta kısmi boya, arka sol kapıda vernik ve sökülüp takılma var dedi.

Bu rapora güvenen hostes, Üsküdar 23 . noterliğe gitti. Arabayı adına aldı. Bir hafta sonra, park sensörü ve arka görüş kamerası taktırmak için, Renault iki telli yetkili servise götürdü.

KM BİLGİSİ SAHTE ÇIKTI !

Servisde 10 gün önce 78 bin TL ye ( 13.250 dolara ) alınan arabanın kilometre bilgileri sahte çıktı. 8 bin km de diye satılan arabanın, aslında 40 bin KM de olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine detaylı muayene yapıldı serviste. Bu arada sağ marş piyel de onarım ve boya, sol arka kapıda onarım ve boya, sol arka çamurlukta onarım ve boya, sol ön çamurlukta sökme, takma ve boya, ön kaputta onarım ve boya, ön sol şasi ve padyada tamir ve boya olduğu ortaya çıktı.

OTO KAZA YAPMIŞ !

Sol arka cam yan sanayi, ön iç kısımlarda ki motor parçaları yan sanayi ile onarım yapılmış, sol far çıkma parça, sağ far tamirli, kliama arızalı ve otonun kaza yaptığı anlaşıldı. Otonun 18.02.2018 de Çorumda kaza yaptığı ortaya çıktı. Kazanın haberi çorum detay haber.com da yayınlanmış.

Yazarlar