SON DAKİKA
Tarih : 2021.08.01 23:38:56

Artan Talep Karşılanıyor mu

Delta Havayolları CEO’su Ed Bastian, Covid-19 önlemleri hafiflerken, artan yolcu talebi karşısında zaman zaman ihtiyaçların tam olarak karşılanamadığını söyledi Delta Havayolları CEO'su Ed Bastian, şirket çalışanlarına gönderdiği bir mektupta, yolcu talebi hızla arttıkça müşteri hizmetlerinde ciddi eksiklikler olduğunu ve mevcut yapının zaman zaman yolcunun ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kaldığını kabul etti.

Bastian "Bir yıl süren kapanmanın ardından birçoğunuzun bu yaz gökyüzüne döndüğünü görmek bizi yüreklendiriyor. Sizinle tekrar buluşmaktan memnuniyet duyuyoruz, ancak yolcularımızın hızla artan talebini karşılamak ve rekor düzeyde çağrılarla başa çıkmak için yaşadığımız süreçte öngörülemeyen bazı zorluklarla karşılaşıyoruz" dedi.

Ed Bastian, bu zorlukları "geçici" olarak tanımlasa da, yolcunun değişen uçuş programıyla ilgili bir bildirim aldığında, uzun bekleme sürelerine tahammülü kalmadığını da vurguladı. Bastian bu konuda alınacak önlemleri duyurdu: “Şirketimiz Delta, değişen koşullar ve programlar nedeniyle yolculardan yoğun bir şekilde sorular geldiğini, bu sorulara en kısa süre içinde yanıt verilebilmesi için personel kaynakları hızlandırılarak artırılıyor. Müşteri hizmetleri acenteleri ve servis personeli sayıları artırılarak 5 binden fazla yeni istihdam oluşturulacak. Delta’nın dijital araçları genişletiliyor. Web sayfası ve “Fly Delta” uygulaması güçlendiriliyor. Ayrıca gelişmiş bir ‘sadakat programı’ hedefleniyor.”

Yazarlar