SON DAKİKA
Tarih : 2021.05.26 15:11:27

Aşı Olana Bedava Uçuş Şansı Veriliyor

United Airlines, aşı olan yolcularına bir yıl boyunca ‘bedava uçuş’ şansı veriyor. United Airlines, sadakat programına kayıtlı müşterilerine aşı olduklarını belgeledikleri takdirde bir yıl boyunca ücretsiz uçuş kazanma şansı vererek COVID-19 aşılarını teşvik ediyor.

Amerikan hükümeti Covid-19 salgınını atlatmak için toplumu aşı olmaya yöneltmek için özel şirketlerin de desteğini istedi. Hükümetin bu talebine özel şirketler de çeşitli kampanyalar düzenleyerek katılmaya başladı. United Airlines bu kampanyada “Your Shot to Fly” çekilişleriyle dahil oldu. Yapılacak çekilişle havayolunun sadakat programına kayıtlı müşterileri, kendileri ve bir refakatçi için United Airlines global uçuş ağında bir yıllık ücretsiz yolculuk şansı buluyor.

Ayrıca 30 talihli müşteri de herhangi bir sınıfta ABD’nin herhangi bir yerine iki kişilik gidiş-dönüş uçuşu kazanacak. Çekilişlere katılmak için şirketin MileagePlus sadakat programına üye olmak ve aşı kartını United Airlines uygulamasına veya sitesine yüklemek gerekiyor.

Yazarlar