SON DAKİKA
Tarih : 2022.03.14 00:33:19

Atatürk Havalimanının Simge İsimlerinden Ford Cemal Hayatını Kaybetti

Atatürk Havalimanının ve daha sonra İstanbul Havalimanında toplam 57 yıl görev yapan eski taksi şoförlerinden ve havalimanının simge isimlerinden Ford Cemal lakaplı Cemal Karataş 45 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Pankreas Kanseri ile mücadele veren havalimanının sevilen abisi Ford Cemal tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 75 yaşındaki Cemal Karataş'ın vefat haberinden sonra ailesi ve sevenleri yasa boğuldu. Çevresinde yardım severliği ve merhametli tavrıyla tanınan Ford Cemal 2011 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile girdiği diyalog kamoyu tarafından çok konuşulmuştu. Kendisinden oy isteyen kılışdaroğlu'na "Sen daha oy bile kullanamadın" sözü davetliler arasında uzun süre gülüşmelere neden olmuştu.

Havalimanı Taksiciler Kooperatifin duayen taksicisi Cemal Karataş 14 Mart 2022 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Yenibosna Aksa Camiden kaldırılarak Gebze Çayırova mezarlığında toprağa verilecek. Havalimanı Taksiciler kooperatif Başkanlığı Yenibosna Aksa cami önünden mezarlığa otobüsler kaldıracağını açıkladı.

www.haberapron.com ailesi olarak Cemal Karataş'a Allahtan rahmet tüm sevenlerine ve ailesine baş sağlığı dileriz.

Yazarlar