SON DAKİKA
Tarih : 2022.02.22 13:06:25

Ayşe Tolga ile Sohbetin En Keyiflisi İGA PASS’de Yaşanıyor

İGA İstanbul Havalimanı’nın, yolcularına sağladığı olanaklarla ön plana çıkan ve özel bir havalimanı deneyimi sunan özel yolcu programı İGA PASS, şimdi de ünlü oyuncu ve sunucu Ayşe Tolga ile keyifli bir iş birliğine imza atıyor. Birbirinden kıymetli konukların yer alacağı “Ayşe Tolga ile Sohbetin En Keyiflisi” programı, İGA PASS TV YouTube kanalında izleyiciyle buluşuyor.

Kişiye özel havalimanı deneyimi iddiası ile tüm misafirlerine, konforlu ve lüks yolculuk deneyimini en iyi hâliyle sunmayı amaçlayan, zaman kazandıran uygulamalarıyla da seyahat deneyimini bir hayat tarzına dönüştüren İGA PASS, Ayşe Tolga ile birlikte birbirinden kıymetli konukların yer aldığı “Ayşe Tolga ile Sohbetin En Keyiflisi” programıyla fark oluşturuyor. Farklı konu ve konuklarla meraklılarına keyifli dakikalar yaşatan program İGA PASS TV YouTube kanalında yayınlanıyor.

Ayşe Tolga, İGA PASS TV’de Birbirinden Ünlü İsimleri Ağırlıyor…

İGA İstanbul Havalimanı’nın, seyahat deneyimini bir üst noktaya çıkartarak misafirlerinin kişiye özel, keyifli ve ayrıcalıklı hizmet almasına olanak tanıyan markası İGA PASS, Ayşe Tolga ile keyifli bir iş birliğine imza atıyor. “Ayşe Tolga ile Sohbetin En Keyiflisi” programı, animasyon yapımcısı ve karikatürist Varol Yaşaroğlu’nun konuk olduğu ilk bölümüyle 6 Şubat Pazar günü yayınlandı. Programın gelecek bölümlerine ise Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu, Uğur Batı, Hande Kazanova, Ece Ergönenç, Zeynep Sever Demirel, Pelin Akil Altan, Metin Hara, Sinan Canan, Açelya Cergel, Mehmet Yaşar Günaçgün ve İlker Ayrık konuk oluyor.

Ünlü oyuncu ve sunucu Ayşe Tolga’nın keyifli sunumuyla hazırlanan programda, İGA İstanbul Havalimanı bünyesinde bulunan sergi, müze ve kütüphane gezilirken, meraklılarına keyifli dakikalar yaşatan programın ilk bölümünde İGA İstanbul Havalimanı’nda görücüye çıkan sergilerden biri olan “Modern Bilimin Öncüleri” sergisi ziyaret ediliyor. Sergi ziyareti sonrası İGA Lounge’ı gezen Ayşe Tolga ve değerli misafirler, birbirinden farklı konularda keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.

Hayat tarzına uygun havalimanı ve seyahat deneyimi…

İGA İstanbul Havalimanı’nın özel yolcu hizmet programı olarak İGA PASS, herkesin ayrı bir tarzı olduğu gerçeğinden yola çıkarak kişiye özel düşünülerek tasarlanmış hizmetlerle dinamik, enerjik, elegant ya da cool hayat tarzında olanlara, tam da kendi tarzlarına uygun hizmetler sunuyor. İGA İstanbul Havalimanı’nda kendisini özel hissetmek isteyen yolcular için özel olarak tasarlanan ve 24 saat Premium hizmet veren İGA PASS, bünyesinde birçok hizmeti de barındırıyor. Dünyanın en büyük ortak lounge alanından (İGA Lounge) faydalanma imkânı başta olmak üzere, hızlı geçiş (İGA Fast Track), öncelikli check-in (İGA Fast Check-in), İGA Buggy, İGA Vale, İGA Meet&Greet, Şehir İçi Transfer, Otopark ve Vale gibi birçok ayrıcalıklı hizmet İGA PASS ile yolcuların hizmetine sunuluyor.

Adeta bir terzi işçiliğiyle, kişiye özel ve kişinin hayat tarzını yansıtan hizmetler sunan İGA PASS, farklı yolcu beklentilerini karşılamak adına 3 farklı segmentte hizmet veriyor; İGA PASS Plus, İGA PASS Extra ve İGA PASS Premium. İGA PASS ayrıca sürekli uçuşu olmayan misafirlerini de unutmuyor ve bu ayrıcalıklı hizmetlerden tek günlük faydalanmak isteyen yolcuları için de İGA PASS Daily’i ve İGA PASS Daily Çocuk’u öneriyor.

Yazarlar