SON DAKİKA
Tarih : 2019.10.16 15:19:55

BVLGARI, İstanbul Havalimanı’nda Mağazasını Açtı

Bir Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan gümrüksüz mağaza işletmeciliğinin lider kuruluşu ATÜ Duty Free, dünyada lüks marka denildiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan BVLGARI’nin İstanbul Havalimanı’nda açılan yeni butik mağazasını işletecek. Butiğin konsepti Gebr. Heinemann ve iştiraki ATÜ Duty Free'nin işbirliği ile gerçekleştirildi. Göz alıcı ve şık tasarımıyla yolcuların tüm duyularına hitap eden BVLGARI’nin mücevher, saat ve deri ürünlerini satışa sunacak olan yeni butik mağazası, İstanbul Havalimanı’nda toplam 115 m2 olarak bir satış alanında faaliyet gösterecek.

Mağaza, mükemmellik arayışı içerisinde adeta kendisi nadide bir mücevhermişçesine tutkulu bir yaratıcılıktan ilham alınarak tasarlanmıştır. Mağazada en özel malzeme ve en yüksek işçilik kullanılmıştır. Mağaza, İstanbul Havalimanı'nın tam kalbinde Roma'dan bir parçadır. Seyahat alışverişi sektöründe ilk defa bu yeni Bvlgari butikte İtalyan Dolce Vitasını yani Bvlgari'nin modern yaşam biçimini yaşamak, tatmak ve mağazadaki mücevher ve saatlerden en eşsiz parçaları keşfetmek isteyen özel konukların davet edileceği bir VIP lounge bulunuyor. Bu VIP alanı, Hollywood aktristi Elizabeth Taylor'un Roma’daki Palazzo Maruscelli-Lepri'nin gizli kapısından çıkıp paparazzilerden kaçarak saatlerini harcadığı salon olan orijinal 'Elizabeth Taylor salonu' (‘Il Salottino Taylor’) esas alınarak döşendi.

ATÜ Duty Free CEO’su Ersan Arcan “ATÜ Duty Free olarak, BVLGARI gibi dünyaca tanınan önemli bir markayla iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Yirmi yılı aşkın süredir devam eden gümrüksüz mağazacılık tecrübemizle lüks mağazacılık kültürünü harmanlayarak yolcularımıza her zaman olduğu gibi mükemmel müşteri deneyimini yaşatmak üzere hareket ediyoruz. Avrupa’daki gümrüksüz mağaza işletmecileri arasında lüks butikler alanında öncü, oldukça deneyimli ve sürekli büyüyen bir şirketiz. İstanbul Havalimanı’nda ATÜ olarak yaklaşık 2000 m2 alanda yer alan yeni butik mağazalarımızla da en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz” dedi. BVLGARI Avrupa Seyahat Alışverişi Sektöründen Sorumlu Satış ve Pazarlama Direktörü Roberto Marino "Bvlgari'nin butik mağazası adeta parlayan bir elmastır. Bvlgari butik mağazası, yeni İstanbul Havalimanı'nda seyahat edenlere sunulan lüks ve moda ürünlerle ilgili alışveriş deneyimine benzersizlik ve İtalyan büyüsü ekliyor. Yolcular, bir sonraki varış noktalarına doğru hareket etmeden önce sanal bir duraktan Sonsuz Şehrin hazine ve mirasına doğru bir zaman yolculuğu yapmaya davet ediliyorlar. Butik içerisindeki VIP lounge, havalimanında özel müşterilerimize farklı bir atmosfer sunmak üzere atılan önemli bir adım" diye ekledi.

Gebr. Heinemann Saat ve Mücevher Satın Alma Direktörü Olaf Benjamin, “Bvlgari, Gebr. Heinemann’ın stratejik öneme sahip iş ortaklarından biri olup İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açılması lüks saat ve mücevher konseptinin dünyaya açılmasında önemli bir dönüm noktasıdır. Bu yeni butiği değerli ortağımız ve işletmeci ATÜ Duty Free ile birlikte açıyor olmaktan oldukça mutluyuz. Ortak girişimimizin başarısını ATÜ, Gebr. Heinemann ve iş ortağımız Bvlgari arasındaki fikir paylaşımı ve etkisi büyük bir mağaza yaratmadaki içten ve verimli işbirliğine borçluyuz. Bu işbirliği, İstanbul Havalimanı'nda daha fazla üst kalitede lüks markalar seçkisi oluşturmak üzere mükemmel bir şekilde devam edecek" dedi.

Yazarlar