SON DAKİKA
Tarih : 2019.10.30 10:40:09

Bartın Belediyesi Kitap Fuarı Büyük İlgi Gördü

Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarı kent halkı tarafından büyük ilgi gördü. Bartın’ın tarihi Kemer Köprü semtindeki Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuarın renkli bir yanı da kültür, sanat, tarihçi ve gazetecilerin katıldıkları söyleşiler oldu. Söyleşilerde konuşmacılar uzmanlık alanlarındaki konuları paylaşırken, konukların da sordukları cevapladılar. Konuşmacılardan birisi de bendim.

Geçtiğimiz yıl yazıp yayın hayatına verdiğim, “Atatürk Havalimanı’nda 40 Yıl” adlı kitabımla ilgili olarak 2 saate yakın bir söyleşi yaptım. Belediye Başkanımız Cemal Akın’ın da katıldığı bu güzel, gazetecilik anılarıyla dolu söyleşi ilgiyle izlendi. Meslek hayatım önümüzdeki yılbaşı itibariyle yarım asra dayanıyor. Bunun 42 yılı Havalimanı Muhabiri olarak geçti. Halen de kıyısından da olsa devam ediyorum. Yeni adres son olarak İstanbul Havalimanı Basın Odası. Katıldığım bu güzel fuarda unutulmaz güzellikler yaşadım. Köklerimin yaşadığı Cihan Padişahımız Fatih Sultan Mehmet’in fethettiği o güzel topraklar olan, Bartın ve Amasra’da ki hemşeri, dost ve akrabalarımla beraberdim.

Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen “Kitap Fuarı”nın Onur Konuğu oldum. Unutulmaz anlar yaşadım. Onur plaketi ve el emeği tel kırma tepsi güzel bir anı olarak tarafıma verildi. Hem hasret giderdik, hem de onurlandık. Buradan Başta Başkanımız Cemal Akın olmak üzere, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Emircan Sucu ve tüm emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum.

Önümüzdeki yıl tekrar buluşmak üzere.

Yazarlar