SON DAKİKA
Tarih : 2022.11.24 21:39:52

Bavul Kontrolü Yapan Havalimanı Personelini Şaşırtan Görüntü

Havalimanlarındaki görevliler bazen bavullarda ilginç şeyler görebiliyor. Ancak 16 Kasım'da New York JFK'den Orlando Florida'ya uçuş öncesi kontrol edilen bavul oldukça tuhaf görünüyordu... CNN'nin haberine göre bavulu kontrol eden TSA yetkilileri, bavul cihazdan geçerken şişeler, bardaklar, bir çift parmak arası terlik ve gerçek boyutlu bir kedi figürü gibi görünen şeyler gördü.

Ancak bavulda gerçekten bir kedi vardı ve kedi şans eseri zarar görmemişti. TSA sözcüsü Lisa Farbstein, CNN'e verdiği demeçte, görüntüyü gören ve ardından kediyi çıkartmak için bavulu açan memurların "şok olduğunu" söyledi.

Farbstein, "Her gün izinsiz ateşli silahlardan bavulda olmasına izin verilmeyen soslara kadar pek çok şeyle uğraşılıyor. Ancak canlı bir hayvan bulmak nadirdir. Şans eseri bavulu açtığımızda kaçmaya çalışmadı" dedi. Farbstein, Delta Air Lines ile seyahat eden yolcunun bu durumu açıklaması çağrıldığını söyledi. Yolcu ise "Kedi benim değil" dedi, kaldığı evde başka birisine ait olduğunu söyledi. Kedinin kimseye fark ettirmeden çantaya girdiğini öne sürdü.

Uçağını kaçıran yolcu ertesi gün için rezervasyon yaptırdı. Smells adlı kedinin durumu iyi. New York Post'un haberine göre Farbstein de kedinin gezgine ait olmadığını ve evine döndüğünü söyledi, "İyi tarafı, kedi çantadan çıktı ve sağ salim eve döndü" dedi.

Kedinin sahibi ise “Smells”in o işteyken, evdeki misafirlerinin çantasına girmiş olduğunu düşündüğünü" söyledi. Kedinin sahibi "Bir memur aradı ve dava açmak isteyip istemediğimi sordu. Kedimi çalıp Florida'ya gitmeye çalışmasının bir nedeni olup olmadığını öğrenmek istedi. Kedilerimiz çantalara ve kutulara bakmayı gerçekten seviyor ve görünüşe göre içlerinden biri valizine tırmanmış. Sadece bir kazaydı" diyor.

Yazarlar