SON DAKİKA
Tarih : 2023.09.17 19:06:26

Bazı Uçuşlarda Oktoberfest Kıyafetleriyle Hizmet Vermeye Başladı

Lufthansa kabin ekipleri bazı uçuşlar için geleneksel Oktoberfest kıyafetleriyle hizmet vermeye başladı. Lufthansa’da Oktoberfest heyecanı başladı. Oktoberfest nedeniyle 17 yıldır uygulandığı gibi, Lufthansa’nın seçili bazı uçuşlarında görev yapan kabin ekipleri, geleneksel Oktoberfest kıyafetleriyle hizmet veriyor.

Kadın kabin memurları “dirndl” (Kökeni Alp Dağları köylülerine dayanan, özellikle Bavyeralı kadınların giydiği üstü dar altı geniş olan geleneksel elbise) adı verilen geleneksel kıyafet, erkek kabin memurları ise uzun çorap ve şortlarıyla yine geleneksel kıyafetleri giyiyor. Bu kıyafetler Münihli kostüm tasarım kuruluşu Angermaier, tarafından sürdürülebilir malzemelerle tasarlanıyor.

Lufthansa ayrıca Oktoberfest sırasında uçuşlarında ve terminal bekleme salonlarında yolcularına Bavyera spesiyaliteleri de sunuyor. Kabin memurlarının geleneksel kıyafetlerle görev yapacağı "Dirndl Uçuşu" Münih Havalimanı'ndan Mexico City'ye, Washington DC'ye, Londra Stansted'den Münih'e özel uçuşlarla gerçekleştiriliyor.

Yazarlar