SON DAKİKA
Tarih : 2020.08.17 15:36:38

Bir Hava Yolu Daha SAW Uçuşlarına Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle uçuşlarına ara veren yabancı hava yolu şirketleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na dönmeye devam ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kuveyt'e uçuşlar da tekrar başladı.

Haftasonu ilk uçuşunu gerçekleştiren Kuveyt'in önde gelen hava yollarından Jazeera Hava yolları, Sabiha Gökçen Havalimanı'na haftada 3 gün sefer düzenleyecek. Koronavirüs salgını kapsamında, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda 28 Mart tarihinde uçuşlara geçici süreyle ara verilmiş, ardından da 1 Haziran tarihinde iç hat, 12 Haziran tarihinde ise dış hat uçuşları yeniden başlamıştı. Ülkelerin uçuş kısıtlamalarının arka arkaya normale dönmesi ile birlikte hava yolları da Sabiha Gökçen'e gelmeye devam ediyor.

Kuveytli Jazeera Havayolları, bu kapsamda İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı seferlerine yeniden başladı. Şirket geçtiğimiz haftasonu 116 yolcuyu İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına getirdi. Jazeera Hava yolları'nın Kuveyt'ten, Sabiha Gökçen Havalimanı'na her hafta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi olmak üzere haftada üç gün sefer düzenleyeceği öğrenildi.

Yazarlar