SON DAKİKA
Tarih : 2021.03.04 15:39:39

Bırakın Spordaki Kavgayı, Cihat’ı Örnek Alın

BIRAKIN SPORDAKİ KAVGAYI..

CİHATI ÖRNEK ALIN.

HİÇ BİR ŞEYE DEĞMEZ...

Bakın sevgili dostlar, Covid denen bela çok sevdiğimiz kardeşimiz Cihat'ı 49 yaşında aldı götürdü. Bizleri derinden yaraladı. Cihat Alemdar havalimanı camiasının çok sevilen bir dostuydu. Polislikten emekli olduktan sonra özel bir şirkette çalışıyordu. Kendisini VİP'te görev yaptığı günlerden beri tanıdığımız için bizlerle hep iç içeydi.

Ben onun kadar, sevdiği kulüp Fenerbahçe'ye bağlı olan bir kimseyi tanımadım. Ama Cihat bu sert taraftarlığına rağmen kimsenin kalbini kırmazdı. Hep güler yüzlüydü. Her kesin yardımına koşardı. Cihat dün son yolculuğuna o çok sevdiği FB Bayraklarına sarılı tabutuyla gitti.

Ben, ölüm, ve cenaze töreni haberi ve fotoğraflarını kullanmayı pek sevmem. Ama Cihat bunu kırdı. Bayrağa sarılı tabutu görünce ağlamasını pek beceremediğim için sadece zor yutkundum. Bugün yaşasaydı mutlaka Basın Odasında Abdürrahim Albayrak'ın maçtan sonraki feryat figanını, Fatih Terim'in hakem sızlanışını konuşurduk. Sesler yükselirdi ama kalpler kesinlikle kırılmazdı. Sonra Cihat o güzel gülümsemesiyle çıkar giderdi.

İşte tüm o futbolun baronları, hep kendilerini kurtarmak ve saltanatlarını kaybetmemek için bunu her maçtan sonra yaparlar. Bizler mi? İşte fotoğraf, o musalla taşında. O nedenle bırakın bu spordaki kavgayı. Arkadaşlarınızın, dostlarınızın kalbini kırmayın. Cihat öyle yapardı.

Hiç bir şeye değmez. Bakın benim çok sevdiğim şair Cahit Sıtkı Tarancı " Otuz Beş Yaş" şiirinin son mısralarında ne diyor?

- Kim bilir nerede, nasıl, kaç yaşında?

- Bir namazlık saltanatın olacak,

- Taht misali o musalla taşında. Rıfat Ilgaz'la kapatıp Sevgili Cihat Kardeşimize sonsuz rahmetler, ailesine de sabırlar dileyelim. "

-Her saltanatın bir sonu var oğlum.

-Buna musalla taşları şahit.

-Son sözümü henüz söylemeden,

-İşte geldim gidiyorum.

 

Güle Güle Cihat kardeşim.

Yolun ışıklar içinde olsun...

Yazarlar