SON DAKİKA
Tarih : 2021.07.28 13:16:28

Boeing, İlk Sürdürülebilirlik Raporunu Yayınladı

Boeing, sürdürülebilir havacılığın geleceğine yönelik vizyonunu paylaştığı ilk Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı. Şirket, bu raporda, kapsamlı sürdürülebilirlik hedeflerini ortaya koyarken, çevresel, sosyal ve yönetişim (ÇSY) konularında küresel sürdürülebilirlik standartlarıyla uyumlu olarak kaydettiği ilerlemeyi de vurguladı.

Boeing Sürdürülebilirlikten Sorumlu Üst Düzey Yöneticisi Chris Raymond, “Boeing olarak, çevresel, sosyal ve yönetişim konularındaki çalışmalarımızı şirket genelinde daha ileriye taşımak üzere, 2020 yılının Eylül ayında, Boeing içerisinde sürdürülebilirlik birimimizi oluşturduk. Çalışmalarımız kapsamında paydaşlarımıza cevap verebilirlik ve veri şeffaflığına odaklanan ilk kapsamlı raporumuzu yayınlamaktan ötürü çok mutluyuz. Daha yapılacak çok işimiz olduğunu biliyoruz.

Havacılık sektörünün gelecek nesiller için güvenilirliğini ve sürdürülebilirliğini sağlamak üzere kaydettiğimiz ilerlemeleri paylaşmak konusunda kendimizi sorumlu hissediyoruz ve bu doğrultuda kararlılığımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Yazarlar