SON DAKİKA
Tarih : 2021.06.10 15:49:00

British Airways, Heathrow Havalimanı’nda Dinlenme Odalarını Tanıttı

British Airways yeni uyku odalarını Heathrow Havalimanı'ndaki "Forty Winks" salonunda, uçuşlardan önce veya uçuşlar arasında kısa süreli uyku ihtiyacı olan yolcular için tasarlarken , salonu kullanan yolcular konsepti bilim kurgu filmi gibi olduğunu belirttiler.

Uyku bölmeleri, yenilikçi uyku teknolojisi şirketi “Restworks” ile ortaklaşa olarak tasarlanırken, First Lounge şu anda tüm Club World misafirlerine ücretsiz, self-servis olarak hizmete sunuldu. Müşteriler bölmeleri önceden mobil uygulama üzerinden de rezervasyon yaparak kullanabiliyorlar. Uygulama aracılığıyla müşteriler, uyku bölmelerindeki zamanlayıcıyı istedikleri uyku süresine göre kolayca ayarlayabilir veya önceden programlanmış 20 dakikalık bir dinlenmeyle tek dokunuşla başlat düğmesini kullanabilir.

Bölmelerde ayrıca bu ekstra rahatlama seviyesini eklemek için yerleşik bir yükseltme ve yaslanma özelliği bulunur. Misafirler ayrıca bölmedeyken dinlemek için çeşitli ses içeriklerini indirebilir ve hatta "Menünüz" seçeneğini kullanarak mobil uygulamadan yiyecek ve içecekleri doğrudan salonu kullanan müşterilere iletilmek üzere sipariş edebilir.

Yazarlar