SON DAKİKA
Tarih : 2021.02.01 18:30:49

British Airways, Yolcularına Sağlık Pasaportu İmkanı Sağlıyor

İngiliz havayolu şirketi British Airways, 4 Şubat'tan itibaren Londra ve ABD arasında seyahat etmeye uygun olan müşterilerle yeni bir seyahat sağlık uygulaması olan VeriFLY'i denemeye başlayacağını duyurdu.

Mobil cihaza indirilebilen yeni dijital sağlık seyahati pasaportu, dijital sağlık belgesi doğrulaması sağlayarak ve uygunluklarını onaylayarak, müşterilerin varış noktalarının giriş gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını kontrol ederek seyahat öncesinde gönül rahatlığı ile uçuşuna olanak sağlıyor. İngiltere'den Amerika Birleşik Devletlerine seyahat edecek yolcular telefon ve tabletlerine indirdikleri uygulama ile sağlık pasaportuna sahip olacak ve gittikleri ülkede hiç bir sorunla karşılaşmayacak.

British Airways CEO'su Sean Doyle, taşıyıcıların gelecek için planlarından ve VeriFly'nin hedefinden söz ederek şunları söyledi: "Uçmak şu anda kısıtlanmış olsa da, uçmaya uygun olanlara yardım etmek ve dünya yeniden açıldığında değişen küresel giriş gereksinimleri etrafındaki karmaşıklıkların üstesinden gelmek için müşterilerimize yardımcı olmak için şu anda elimizden geleni yapmamız çok önemli.

Yolculukları olabildiğince sorunsuz hale getirmek için kullanıcı dostu, kanıta dayalı çözümler bulmaya odaklandık ve kararlıyız. Bu denemeler sayesinde, Atlantik'in her iki yakasındaki yolculara ve hükümetlere güvenli seyahati mümkün kılmak için ihtiyaç duydukları araçları ve güvenceyi sağlamayı umuyoruz. "

Yazarlar