SON DAKİKA
Tarih : 2017.04.27 18:33:45

British Airways Kontuarında Skandal! Yaşlı Adamı Kelepçelediler

İngiltere’nin başkenti Londra’dan Jamaika’ya giden British Airways havayoluna ait uçakta 65 yaşındaki bir adam yerini değiştirmek isteyince görevliler tarafından ayakları bağlanıp kelepçelendi.

Jamaika doğumlu 65 yaşındaki Kwane Bantu isimli adam Jamaila’daki ailesini görmek için British Airways havayolu şirketinden bilet aldı. Yaklaşık 14 saat sürecek olan uçuşun ilk saatinde adam rahatsızlandı. Sersemleşen adamın ayakları şişmeye başladı. Kanser tedavisi gören ve şeker hastası olan adam görevlilerden ayaklarını uzatabileceği şekilde gidebilmek için daha üst eviye olan VIP kısmından koltuk talep etti. Ancak adamın söylediklerini kimse ciddiye almadı.

Yaşlı adam ‘Tamamen aşağılanmıştım. İnsan haklarım benden alınmıştı. Onlarla savaşacak gücüm yoktu. Kan basıncım hiç olmadığı kadar yüksekti “ dedi. Diğer yolcuların durumdan şikayetçi olması üzerine de uçak Portekiz’in Terceria Adası’nda indi ve adamı burada bırakıp tekrar Londra’ya döndü. Havayolu çalışanlarının 5 saat boyunca havada kalan yaşlı adama sadece ekmek ve su verdiği belirtiliyor.

Yazarlar