SON DAKİKA
Tarih : 2017.08.21 12:45:37

British Airways’in Yeni Skandalı

Uçakta dayak, yolcuların uçakta atılması gibi bir çok skandal ile gündeme gelen British Airways yine bir olay ile gündemde.
 
İngiliz havayolu şirketi British Airways'de yine bir skandal meydana geldi. Uçuşu için yaklaşık bin 200 elli pound ödeyerek bilet satın alan bir adam, koltukta kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Gelen kötü kokular üzerine oturacağı yeri inceleyen adam, koltuğun üzerinde idrar olduğunu farketti.
 
İKİNCİ DARBE UÇAK GÖREVLİLERİNDEN
Dünyanın "sözde" en iyi havayolu şirketlerinden olan Brisith Airways'de yaşanan skandalın üzerine bir skandal daha yaşandı. Adam karşılaştığı durumu uçak görevlilerine bildirdi, tuvalete giden görevlilerden biri de adama ıslak mendil ve kağıt peçete vererek koltuğu temizlemesini istediler.Bunun üzerine neye uğradığını şaşıran adam koltukta oturamayacağını söyledi, kadın hostes ise buna sadece gülerek, "bu yolculukta beni çok yoracağa benziyorsun"diyerek adam ile alay etti.
 
SKANDALLARIN ŞİRKETİ: BRITISH AIRWAYS
 
Karşılaştığı ilgislik karşısında ikinci bir şok yaşayan adam, koltuğu kendi başına temizleyerek, üzerini poşet ve battaniye ile kapatarak oturabildi. Yolcluğun ardından durumu şikayetle bildiren adam için ilgisizce şikayet kaydı oluşturuldu.Olay sonrasında yaşadıklarını Twitter hesabından paylaşan adama binlerce destek mesajları yağarken, infiale dönen olay için Brisith Airways herhangi bir açıklamada bulunmadı.Krizlerin ve skandalların şirketi olan British Airways'te daha önce uçağın içerisinde bir yolcu, görevliler tarafından darp edilmişti ve keyfi olarak çok sayıda yolcu da kabinden atılmıştı. 

Yazarlar