SON DAKİKA
Tarih : 2022.04.20 14:41:11

Bu İftarın Damak Tadı Bir Başka Oldu

BU İFTARIN DAMAK TADI BİR BAŞKA OLDU…

Bu kez Mevlana ile başlayalım; “ Her şeyi anlat ama kendini anlatma.”

Ramazan iftarlarla güzeldir. Sohbettir, muhabbettir. İftarların tadı damakta kalmalıdır. Hiçbir şeyin tadı bu damakta kalanın yerini tutamaz.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, Havalimanı’nda görev yapan gazetecilere bir iftar verdi. İftar sohbet konsepti dışına çıkmadığı için damakta tadı kaldı.

İGA yani İngilizcesi, İstanbul Grand Airport, Türkçesi, İstanbul Büyük Havalimanı’nın İcra Kuru Başkanı Kadri Samsunlu’yu sohbet ortamında daha yakından tanıdık. Sanki gizli bir anlaşma yapılmış gibi ortalıkta haber kokusu yoktu. Espriler gırla gidiyordu. Bir ara Süleyman Şen arkadaşımız, Kadri Bey’e dönüp, “ Kadri Bey ben sizi Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola’ya benzetiyorum” dedi.

Hepimiz alıcı gözle baktığımız CEO Samsunlu’nun, gerçekten Pep’e olan benzerliğinin farkına vardık. Onun da hoşuna gitti. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu Kadri Bey İGA’ya gelmeden önce görev yaptığı yerleri anlatırken tevazudan ayrılmadı. Hatta sohbette bir ara adı geçen TAV CEO’su Sani Şener için de saygılı ve duayen söylemleri çok güzeldi. Gecenin sonunda aynı güne denk gelen DHA Muhabiri arkadaşımız İbrahim Yıldız’ın doğum günü de bir pastayla kutlandı.

İşte tüm bu nedenlerden bu iftarın tadı hepimizin damağında kaldı.

Yazarlar