SON DAKİKA
Tarih : 2022.05.18 13:10:41

Çelebi, Türkiye’deki Hizmetlerine Yeni Bir Halkala Daha Ekliyor

1958 yılında Türkiye’nin ilk özel yer hizmetleri şirketi olarak kurulan Çelebi Havacılık, her geçen sene iş ortaklarına sunduğu hizmetlerin çeşitliliğini ve kalitesini arttırmayı hedeflemiş olup bu doğrultuda gerekli adımları atmış olmanın gururunu yaşamaktadır. Günümüzde yer hizmetleri ve kargo alanında sektörünün öncü markalarından olan Çelebi, Premium servis kategorisinde konumlandırdığı ve misafir karşılama- uğurlama, fast-track, lounge gibi servisleri içinde barındıran Platinum hizmetleri portföyüne eklemiş olup, değerli misafirlerine eşsiz bir seyahat deneyimi sunmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana hizmet verdiği her alanda gerçekleştirdiği yenilik ve inovasyonlarla sektörün takip edilen kuruluşlarından biri olan Çelebi Havacılık, halihazırda Budapeşte İstasyonu’nda sağlıyor olduğu Lounge hizmetlerini Türkiye’ye de taşıyıp, ilk istasyon olarak Diyarbakır Havalimanı’nda haziran ayı itibariyle hizmet vermeye başlayacak. 15 yılı aşkın süredir Türkiye’de 13 havalimanının yanı sıra Budapeşte Havalimanı’nda çeşitli Platinum hizmetleri değerli misafirlerine sunan Çelebi, Diyarbakır’da açmaya hazırlandığı CIP Lounge ile başta iş dünyası olmak üzere tüm havalimanı yolcularına Çelebi ayrıcalığını yaşatmayı hedefliyor.

DİYARBAKIR’DA ÜST DÜZEY HİZMET

Üst düzey hizmet anlayışını Diyarbakır’da da sürdürecek olan Çelebi, bin metrekareden fazla kapalı alanı ve 32 araç kapasiteli otoparkı bulunan, tüm detayları en üst konforu sağlamak için planlanmış CIP Lounge alanında aynı anda 126 yolcuya hizmet verebilecek olup, misafirlerini ayrıcalıklı hissettirmeyi kendisine hedef olarak belirlemiştir. Lounge işletmeciliği konusunda Türkiye’deki ilk durağı olacak Diyarbakır CIP Lounge sayesinde Çelebi, bölgedeki ihtiyaca kalıcı bir çözüm getirmeyi hedefliyor.

Bölgede faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri başta olmak üzere birçok yolcuya hizmet verecek olan CIP Lounge, Diyarbakır ekonomisine de ciddi katkılar sağlayacak. Haziran ayında planlanan resmi açılış törenine bölgenin ileri gelen siyasi ve bürokratlarının yanı sıra, iş dünyası ve STK’lardan temsilcilerinin de katılması bekleniyor. Haziran’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak Diyarbakır Çelebi CIP Lounge, bölge istihdamına da katkı sağlayacak.

Yazarlar