SON DAKİKA
Tarih : 2022.09.24 00:35:38

Çelebi Hava Servisi Gümüş Madalya İle Ödüllendirildi

İnsan Kaynakları, liderlik ve gelişim konularını kapsayan ve alanının en prestijli ödüllerinden olan, “Brandon Hall Group – Excellence Awards” bu yılki sahiplerini buldu. Sektöründe öncü birçok global firmanın katılım sağladığı ödüllerde, şirketler pek çok başlık altında gruplanmış, detaylı ve zorlu değerlendirmelerden geçerek bu değerli ödül için yarışmaya katılmışlardır.

Çelebi Hava Servisi olarak katılım sağladığımız “Best Advance in Leadership Development” kategorisinde, “Yönetim Gelişim Yolculuğu ve Liderlik Manifestosuyla Yaşamak” projesiyle, Gümüş Ödüle ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Çalışanına verdiği değerle, her zaman “Aile” olma duygusunu ön planda tutan Çelebi Hava Servisi, bu amaçta kendisini sürekli geliştirmeyi ve standartlarını daha ileriye taşımayı kendisine hedef olarak belirlemiştir.

Bu hedef doğrultusunda, işinde uzman ekiplerimizle çalışmalarımızı sürdürüp, değerli çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sağlamaya devam edeceğiz. Bu ödüle ulaşmamızda büyük emeği olan, Çelebi Hava Servisi İnsan Kaynakları ekibimiz olmak üzere tüm yönetim ekibimizi ve çalışanlarımızı tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.

Yazarlar