SON DAKİKA
Tarih : 2019.09.19 18:04:35

Corendon Airlens’ten Yeni Sponsorluk

Corendon Airlines, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’na sponsor oldu.İki kurum arasındaki iş birliği, Fenerbahçe Ülker Stadyumunda düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. İki kurum arasındaki iş birliği, Fenerbahçe Ülker Stadyumunda düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. İmza törenine, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Teknik Direktörü Zoran Terzic ile oyuncular Eda Erdem Dündar ve Brankica Mihayoviç katıldı.

‘’Corendon’un Fenerbahçe kadın voleybol takımına şans getirmesini diliyorum’’

Toplantının açılışında konuşan Yıldıray Karaer, katılımcılara Corendon Airlines hakkında katılımcılara bilgi verdi. Corendon’un Avrupa’da tanınan ve Türkiye’ye yüksek sayıda turist getiren bir hava yolu şirketi olduğunu kaydeden Karaer, Corendon markasını Türkiye pazarında da göstermek istediklerini ifade etti. Karaer, ‘’Fenerbahçe voleybol takımı Avrupa’da da önemli başarılar elde ediyor. Biz de bunlardan cesaret alarak Fenerbahçe bayan voleybol takımının başarısına katkı sunmak istedik. Tüm imkanlarımızla onların yanında olacağımızı taahhüt ediyoruz. Umarım Corendon Fenerbahçe bayan voleybol takımına uğurlu gelecek ve iyi bir sezon geçirecek.’’ diye konuştu.

‘’Hem uçuş hem de konaklama desteği vereceğiz’’

Corendon Airlines’ın geçmişte de spor dallarına destek verdiğini ifade eden Karaer, ‘’Fenerbahçe kadın voleybol takımına da hem uçuş hem de konaklama anlamına nereye olursa olsun tüm desteği vereceğiz.’’ dedi. Yıldıray Karaer konuşmasının devamında, ‘’Markamızı iyi bir camia ve iyi bir marka ile yan yana getirmek istiyoruz. Bunun için de elimizdeki imkanları takıma sunmak istiyoruz. Fenerbahçe büyük bir camia, bu nedenle Fenerbahçe’yi seçtik. Farklı dallarda farklı takımlarla benzer çalışmalar yapmayı da arzu ediyoruz.’’

‘’En büyük dileğim Corendon’la şampiyonlar ligine uçmak’’

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Teknik Direktörü Zoran Terzic, ‘’Konu Fenerbahçe olunca basının bu kadar youn ilgi göstermesi normal. Sponsorlar sayesinde kendimizi çok daha güvende hissediyoruz. Corendon bizim için sadece sponsor değil, ailenin bir üyesi En büyük dileğim Corendon’la şampiyonlar ligine uçmak.’’ derken, takımın kaptanı Eda Erdem Dündar ise şunları söyledi: ‘’Biz Türkiye’nin şu dönemde çok ihtiyacı olduğu bir şeyi başardık. Türk kadınını Avrupa’da çok iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Hepimizin aç olduğu istediği bir şeydi bu. Çok güzel bir turnuvaydı, keşke şampiyon olabilseydik. Bizler Türkiye’de kadın voleybolunu, olduğu seviyenin üstüne çıkardık.

Takım arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum. Sponsorların sporda çok büyük önemi var. Biz de Fenerbahçe Opet olarak Corendon Hava Yolları’na ve Yıldıray beye teşekkür ediyorum. Bize düşen görev de en iyi şekilde mücadele etmek. Bu sene gücümüzün son damlasına kadar sahada mücadele edeceğiz. İnşallah Corendon Hava Yolları da bize şans getirecek.’’

Karaçam: Geniş kapsamlı bir iş birliği yaptık

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Bülen Karaçam da, ‘’Türkiye’deki voleybol takımlarına rol model oldunuz. Corendon’la geniş kapsamlı bir iş biliği yaptık. Sadece forma ve paradan ibaret değil. Daha da ilerisinde bir gönül birliği. Corendon’la pek çok alanda iş birliği yapacağız.’’ dedi.

Ali Koç: Sponsorlar spordan kaçıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise değerlendirmesinde, ‘’Sponsorlar son yıllarda spordan kaçmaya başladı. Öyle bir noktaya getirildi ki, sponsorlar üç takımı birden destekliyor ya da hiçbirini desteklemiyor. Sponsorlukların adil bir şekilde dağıtıldığı bir döneme ulaşmayı umut ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Yazarlar