SON DAKİKA
Tarih : 2022.06.22 15:10:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmaris’teki Orman Yangınını Havadan İnceledi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle Muğla'nın Marmaris ilçesindeki yangın bölgesinde incelemede bulundu. Ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'teki orman yangınını havadan inceledi.

Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangının sürdüğü ormanlık alanda helikopterle incelemede bulundu. Başkan Erdoğan'a, yangına karşı yürütülen mücadeleye ilişkin bilgi verildi. Erdoğan'a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da eşlik etti.

BAKAN KİRİŞÇİ: 20 HELİKOPTER 14 UÇAK MÜDAHALE EDİYOR

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınının büyük ölçüde kontrol altına alındığını söyledi. Kirişci ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris'teki orman yangını ile yürütülen mücadele çalışmasını bölgeden takip etmeyi sürdürüyor.

Kirişci, dün saat 20.00 sıralarında başlayan yangında 15 saatin geride kaldığını, mücadelenin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti. Karadan mücadeleye ilk saatlerde ve son 5 saatte havadan helikopter ve uçaklarla destek verildiğini aktaran Kirişci, büyük ölçüde yangınla mücadelede belirli bir noktaya gelindiğini bildirdi.

Yazarlar