SON DAKİKA
Tarih : 2021.10.07 17:21:23

CyberArts ve Türk Hava Yolları’ndan Önemli İş Birliği

Küresel siber tehditlere karşı CyberArts, kamu ve özel sektörle önemli iş birliklerine devam ediyor. Şirket, Türk Hava Yolları ile siber olay müdahale süreçlerinde iş birliği yapıyor. Pandemi ile hızlanan dijital dönüşüm, fırsatlar kadar siber tehditleri de beraberinde getirirken, bilgi güvenliği alanında faaliyet gösteren CyberArts, sektöründe lider kurum ve kuruluşlarla önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Bugüne kadar birçok kamu ve özel sektör kurumunun bilgi güvenliğini emanet ettiği şirket, dünyanın en fazla ülkesine uçan ve Türkiye'nin üst üste en değerli markası seçilen Türk Hava Yolları (THY) ile iş birliği yapıyor. Verilen bilgiye göre, bu proje ile THY siber olay müdahale süreçlerinde, CyberArts'ın yönettiği proje ile Türk mühendisler tarafından geliştirilen Binalyze AIR çözümünü de portföyüne ekleyerek hissedilir oranda verimlilik ve etkinlik artışı elde etti.

Bu önemli projenin duyurulduğu basın toplantısı, CyberArts Kurucusu ve Genel Müdürü Erdem Eriş'in ev sahipliğinde, Savunma Sanayii Başkanlığı ve Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı'nın himayelerinde faaliyetlerini yürüten Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi Genel Koordinatörü Alpaslan Kesici, Türk Hava Yolları Bilgi Teknolojileri Güvenlik Başkanı Kadir Yıldız, Türk Hava Yolları Siber Savunma Merkezi Yöneticisi Emir Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yazarlar