SON DAKİKA
Tarih : 2021.05.21 14:34:30

DHMİ, 88. Yaşını Kutluyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin (DHMİ) 88. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, “Sivil havacılığımızı dünyanın zirvesine taşıma hedefimize her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz” dedi.

DHMİ Genel Müdürlüğü, kuruluşunun 88’inci yılını kutluyor. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Keskin, elde edilen başarılara dikkat çekerek, geleceğe ilişkin kurumun hedeflerini paylaştı. “Sivil havacılığımızı dünyanın zirvesine taşıma hedefimize her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz”

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin paylaştığı mesajda kurumun hedeflerine kararlılıkla ilerlediğine dikkat çekerek, “Bugün, proje, yatırım ve hizmetleriyle havacılığımızı dünyanın gıpta ettiği bir seviyeye taşıyan DHMİ ‘nin 88. yıl dönümünü idrak ediyoruz. Kutlu olsun! Devlet Hava Meydanları İşletmesi olarak, sivil havacılığımızı dünyanın zirvesine taşıma hedefimize her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Dünyanın en önemli havacılık projelerini hayata geçirirken, geleceğe güvenli bakmamızı sağlayan yeni projeler tasarlamaya devam ediyoruz.

Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıların temelinde uluslararası standartlarda, kaliteli, güvenli, konforlu, insana ve çevreye duyarlı kısacası “yolcu dostu” hizmet anlayışı bulunmaktadır. Geleceğe yürüyüşümüz 88 yıllık köklü tarihimizin rehberliğinde fedakâr mesai arkadaşlarımızın kararlılığıyla devam ediyor” şeklinde konuştu.

Yazarlar