SON DAKİKA
Tarih : 2020.01.29 19:01:51

Dekolte Yüzünden Uçağa Alınmadı

ABD, uçağın kapısından giydiği kıyafet nedeniyle geri çevrilen Andrea Worldwide’ı konuşuyor. Neye uğradığını şaşıran genç kadın, “Düpedüz aşağılandım, utandırıldım” diyor. BD’de bir kadın yolcu, birinci sınıf biletiyle uçağa bindi. Sıklıkla uçan ve United Airlines şirketinin platinyum üyesi olan kadın, bir gece yolculuğunun ardından Denver Havalimanı’na indi.

Bir sonraki durağı New York Newark olan kadın, kısa bir molanın ardından ikinci uçuşu için uçağa yöneldi. Ancak tam uçağa binmek üzereyken, bir erkek görevli tarafından durduruldu. Görevli, uçağa alınmayacağını Andrea Worldwide’a iletti. Gerekçe ise, giydiği kıyafetti. Kıyafetin fazla dekolte olduğunu belirten United Airlines çalışanı, genç kadına sutyeninin göründüğünü de söyledi.

Porto Riko’nun başkenti San Juan’daki sevgilisinin yanından döndüğünü aktaran Andrea Worldwide, “Düpedüz aşağılandım, utandırıldım. Tüm gözleri üzerimde gibi hissettim” diyor. Görevlinin kısa bir süre sonra fikrini değiştirip kendisini uçağa davet ettiğini ve bedava uçuş fişi teklif edildiğini vurgulayan genç kadın, bu kez öneriyi kabul etmedi. “İki yüz dolar uğradığım aşağılamayı karşılayamaz” diyen Andrea Worldwide için havayolu şirketi United Airlines açıklama yaptı.

Yazarlar