SON DAKİKA
Tarih : 2021.08.24 18:14:34

Delta İle Mutluluğa Uçtular

Delta Havayolları, sadık bir yolcusunun teklifini geri çevirmedi ve harika bir evlilik teklifi organizasyonu gerçekleştirdi Delta Havayolları, Brennan ve Skyler çifti için harika bir evlilik teklifi organizasyonu gerçekleştirdi. Havayolu şirketinin sadık bir yolcusu olan Brennan Atlanta’da, sevdiği kadın Skyler ise Dallas’da yaşıyordu.

İki yıldır flört eden çiftin buluşmaları ise Delta Havayolları sayesinde oluyordu. Sevdiği kadına evlenme teklif etmeyi kararlaştıran Brennan bu konuda Delta Havayolları’nın CEO'su Ed Bastian'a bir e-posta gönderdi ve yardım istedi. Ed Bastian talebi geri çevirmedi ve ekibine, sadık yolcuları Brennan için bir evlenme teklifi organizasyonu planlanmasını söyledi. Ekip hemen harekete geçerken Brennan da sevgilisi Skyler’ı buluşmak için Atlanta’ya çağırdı.

Atlanta'ya gelen Skyler, Delta Operasyon Müdürü tarafından bir Porsche ile karşılandı. Çiftin karşılaşması ise Atlanta Havaalanındaki A ve B terminalleri arasındaki "yağmur ormanı" tünelinde oldu. Sevgilisi Skyler’ın önünde diz çöken Brennan evlenme teklifini yaptı. Skyler’in “evet” yanıtı ile yaşanan mutluluk anı görülmeye değerdi.

Delta Havayolları yetkilileri bu mutluluk anı için şampanyaları da hazır etmişti. Çift daha sonra Porsche ile Atlanta havaalanında bir tura çıktı ardından Delta A350’nin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yazarlar