SON DAKİKA
Tarih : 2022.12.21 13:42:45

Dünyada En İyi Şampanyaları Servis Eden Tek Havayolu

Emirates, resmi olarak uçuşlarında Moët & Chandon, Veuve Clicquot ve Dom Pérignon servis eden tek ticari havayolu ve 40 bin feet yükseklikte dünyanın en seçkin şampanyalarının ışıltılı hissini yolcularına sunuyor. Emirates yolcuları uçuşlarında, özel günlere ve yeni bir yılın getirdiği umuda kadeh kaldırırken; mevcut en iyi şampanyaların yer aldığı seçkiyi tadıyorlar.

Emirates’in tüm global seferlerinde First Class yolcularına Dom Pérignon servis edilirken, Amerika Kıtası, Birleşik Krallık ve Avrupa seferlerinde Business Class yolcularına Veuve Clicquot , Avustralya dâhil olmak üzere Afrika, Ortadoğu ve Asya Pasifik seferlerinde ise Business Class yolcularına Moët & Chandon servis ediliyor. Ayrıca Economy Class yolcuları da arzu ettikleri takdirde Moët & Chandon satın alabilirler.

Kadehler gökyüzündeki özel anlar için kalkıyor

Emirates yolcuları 30 yılı aşkın süredir gökyüzündeki özel anlarını Moët Hennessy şampanyalarıyla kutluyorlar. Her bir şampanya unutulmaz bir deneyim sunmak için “mükemmel servis” anlayışıyla üst düzey eğitime sahip kabin ekibi tarafından en uygun ısıda, benzersiz bir şampanya bardağında zarif bir şekilde servis ediliyor. Emirates’in A380 uçuşlarında şampanyanızı ister koltuğunuzda ister uçak içi lounge alanında yudumlayabilirsiniz. Economy Class yolcuları da önceden bir pasta ve şampanya paketi rezervasyonu yaparak özel günlerine ekstra ışıltı katabilirler. 43 dolar karşılığında, kabin ekibi uçuş sırasında yolcuya minik bir kutlamayla sürpriz yapıyor. Pakette leziz bir vanilyalı veya zengin bir çikolatalı pasta ve yanında Moët & Chandon Brut 20cl şampanya yer alıyor.

Yolcular, şampanyalarını uçağa binmeden önce Dubai ve dünyanın dört bir yanındaki Emirates Dinlenme Salonları’nda da yudumlayabilirler. Dubai Havalimanı’nda, Emirates’in B Bölgesindeki Business Class Dinlenme Salonu alanında benzersiz bir Moët & Chandon Şampanya Lounge’u yer alıyor. Burada her bir kupaja, Michelin yıldızlı şefler tarafından hazırlanan leziz kanepelerle eşleştiriliyor. Yolcular şampanya yapım süreci ve Emirates’in şampanya koleksiyonu hakkında daha fazla bilgiye Emirates Şarap Kanalı’ndan ulaşabilir veya yemek eşleştirme ve teknik notlar hakkında bilgilendirilen Emirates kabin ekiplerine danışabilirler.

En üst düzey lüks ve kaliteyi sunmak, Emirates’in “iyisiyle uçun” vaadinin olmaza olmazıdır. Son 16 yıldır şarap programına 1 milyar dolardan fazla yatırım yapan Emirates, olgunlaşmasını ve uçakta servis etmeden önce tam kapasitelerinin ortaya çıkmasını beklediği müstesna şarapları ve şampanyaları ilk fırsatta satın almaktadır.

Yazarlar