SON DAKİKA
Tarih : 2019.11.11 15:06:10

Dünyanın En Gerçekçi Uçak Simülasyon Oyunu: Airplane Mode

AMC Games, Atlantik'te uzun mesafeli bir uçak yolculuğunun gerçek süresi boyunca pencere kenarında oturan bir yolcuyu oynadığınız ilk simülasyon oyunu Airplane Mode’u tanıttı. Bugün itibarıyla Steam’de listelenmeye başlanan oyun, 2020 yılında PC kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

Breaking Bad, The Walking Dead ve Mad Men gibi izlenme rekorları kıran serilerin arkasındaki şirket olan AMC ya da uzun ismiyle American Movie Classics, ilk simülasyon oyunu Airplane Mode’u duyurdu. Bacronym tarafından geliştirilen ve AMC Games etiketi altında yayınlanan yapım, uzun bir uçak yolculuğunun her zerresini deneyimlemenize imkan tanıyor. Airplane Mode, sıkışık koltuk tasarımından el bavulunuzun içindeki malzemelere, akıllı telefonunuzdan kabin ekibinin ve uçaktaki diğer yolcuların davranışlarına birçok ayrıntı barındırıyor. Bugüne kadar yapılan en gerçekçi uçuş simülasyonlarından biri olan Airplane Mode, her oynadığınızda uçuş koşullarını değiştiriyor ve sizlere farklı deneyimler yaşatıyor.

6 saate kadar süren uçak yolculuğu sırasında, önünüzde bulunan seyahat dergisindeki bulmacaları dahi çözebiliyorsunuz. Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve tadını çıkarın demek isterdik; ancak simülasyon boyunca tahmin edilemeyen gecikmeler, türbülanslar ve belki de en zoru olarak nitelendirilebilecek olan ağlayan bebeklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Hatta AMC, acil durumlarda oksijen maskesini nasıl takacağınızı gösteren bir video dahi paylaştı. Bu arada, söz konusu video ülkemizde kullanıma sunulmadı; ancak dilerseniz VPN aracılığıyla videoyu izleyebilirsiniz. Bugün itibarıyla dijital oyun platformu Steam’de listelenmeye başlanan uçuş simülasyonu oyunu Airplane Mode, 2020 yılında PC platformu için satışa sunulacak.

Yazarlar