SON DAKİKA
Tarih : 2019.01.23 19:13:28

Emiliano Sala İçin Nantes Meydanında Toplandılar

Cardiff City'e transfer olan ve dört gündür kendisinden haber alınamayan Emiliano Sala için sevenleri Fransa'nın Nantes kentinde toplandı. İngiltere Premier Lig ekibi Cardiff City'nin dört gün önce transfer ettiği Arjantinli santrafor Emiliano Sala'nın da içinde bulunduğu uçaktan 4 gündür haber alınamıyor.

Pazartesi gecesi Fransa'nın Nantes şehrinden Galler'in başkenti Cardiff'e hareket eden Piper Malibu marka jet ile irtibat, Manş Denizi'nde bulunan Guernsey Adası yakınlarında kesilmişti. Arama kurtarma çalışmaları için "Channel Adaları, İngiltere ve Fransa'nın katılımıyla yapılan 15 saatlik aramada suda bazı nesnelere rastlandı." ifadesi kullanıldı. "Bunların herhangi birinin kayıp uçağa ait olduğunu teyit edemiyoruz. Yolculara ait hiçbir iz bulamadık. Suya iniş yapmışlarsa hayatta kalma şansları bu aşamada maalesef çok az." değerlendirmesinde bulunuldu.

Fransa'nın Nantes kentinde akıbeti henüz belli olmayan Sala için çok sayıda kişi meydanlarda toplandı. Meydanlarda toplanan kişiler ellerinde Sala'nın fotoğraflarını taşıdı ve meydana çiçekler bıraktı.

Sala'nın Arjantin'de yaşayan ailesinin de endişeli bekleyişi sürerken Sala’nın kısa bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı Berenice Schkair'dan sürpriz bir çıkış geldi.  Berenice Schkair olayla ilgili futbol mafyasının araştırılmasını talep etti. 27 yaşındaki model, "Futbol mafyası araştırılmalı, çünkü bunun bir kaza olduğuna inanmıyorum. Aileye saygısızlık etmemek için beklemeyi tercih ederim. Ama birkaç gün içinde söyleyeceklerimi söyleyeceğim” diye konuştu.

Yazarlar