SON DAKİKA
Tarih : 2021.08.16 13:19:13

Emirates, Skywards Programını Tanıttı

Emirates ve flydubai'nin ödüllü sadakat programı Emirates Skywards, 27 milyon üyesinin özelleştirilmiş ödül ve ayrıcalıklara yıl boyunca kolayca erişmesini sağlamak için "Skywards+” çevrimiçi abonelik platformunu başlattı. İlk pilot uygulaması 2019'da seçili üyelerle yapılan Skywards+, artık hesaplarına giriş yapan tüm aktif Emirates Skywards üyeleri tarafından kullanılabilir.

Üyeler, 399 Dolar’dan başlayan yıllık abonelik fiyatlarıyla emirates.com.tr üzerinden platforma kaydolabilir ve bonus Skywards Milleri, bonus Statü Milleri, indirimli kabin sınıfı yükseltme, havaalanı dinlenme salonu erişimi, tercihe göre Cash + Miles bilet fiyatları imkanlarından ve çok daha fazla avantajlardan yararlanabilir.

Tüm üyelere uygun Skywards+ paketleri

Sadakat programı, üyelerin ihtiyaçlarına uygun kişiselleştirilmiş avantajlar sunan farklı Skywards+ paketleri içeriyor. Blue, Silver, Gold ve Platinum üyeler aşağıdaki seçeneklerden birine abone olabilir: Yıllık abonelik ücreti 399 Dolar olan Klasik Paket; yıllık abonelik ücreti 699 Dolar olan Gelişmiş Paket; yıllık abonelik ücreti 999 Dolar olan Premium Paket.* Klasik Paket üyelere yüzde 20 bonus Skywards Mili, yılda iki kez Emirates Business Class Dinlenme Salonu erişimi ve 5 kg ekstra bagaj hakkı sunuyor.

Gelişmiş Paket üyelere kabin sınıfı yükseltmede yüzde 20 indirim, 10 kg ekstra bagaj veya 1 parça ilave bagaj* hakkı ve yılda beş kez Emirates Business Class Dinlenme Salonu erişimi sunuyor. Premium Paket üyelerine üst kademe statülere hızlı geçiş ve mevcut statülerini korumak için yüzde 20 bonus Statü Mili, kabin sınıfı yükseltmede yüzde 20 indirim, yılda on kez Emirates Business Class Dinlenem Salonu erişimi ve 10 kg ekstra bagaj ya da 1 parça ek bagaj hakkı* sunuyor.

Emirates Skywards, sunduğu birinci sınıf, yenilikçi fırsatlarla sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Sadakat programı dünyada bir ilki gerçekleştirerek üyelerine statü geçerlilik sürelerini 2022'ye kadar uzatma imkanı sundu. Geçerlilik süresi Nisan 2020’de dolan Skywards Millerinin geçerliliğini 31 Aralık 2021'e kadar uzatılarak, Emirates Skywards üyelerine Millerini çok çeşitli avantajlar ve ayrıcalıklar için harcamak üzere daha fazla fırsat sağlandı.

Emirates Skywards her biri özel ayrıcalıklar kazandıran dört üyelik statüsü sunmaktadır: Blue, Silver, Gold ve Platinum. Üyeler havayolları, oteller ve araç kiralamadan, finans, hobi ve yaşam tarzı markalarına kadar çeşitli ortaklıklardan Miller kazanabilmektedirler. Skywards Milleri, iş ortağı havayollarından alınacak uçak biletleri, otel konaklamaları, sportif ve kültürel etkinliklerde ağırlama gibi paranın satın alamayacağı deneyimler için de harcanabilir.

Yazarlar